Pojemniki produkcyjne
-
- 50p
- Od: 28 lut 2012, o 11:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Pojemniki produkcyjne
Witajcie, nie wiedziałem gdzie umieścić ten post, więc jeśli w złym dziale, to proszę o przeniesienie do odpowiedniego.
Potrzebuję porady, ukierunkowania, ska najlepiej brać/kupować pojemniki produkcyjne. Macie jakieś swoje sprawdzone punkty? Ewentualnie takie, których właśnie nie polecacie? Proszę o informację. Każda wskazówka będzie przydatna.
Pozdrawiam
Marcin
Potrzebuję porady, ukierunkowania, ska najlepiej brać/kupować pojemniki produkcyjne. Macie jakieś swoje sprawdzone punkty? Ewentualnie takie, których właśnie nie polecacie? Proszę o informację. Każda wskazówka będzie przydatna.
Pozdrawiam
Marcin
Re: Pojemniki produkcyjne
Zobacz sobie tu jest sklep internetowy , ja u nich kupowalam i polecam http://www.OgrodwSieci.pl/
-
- 50p
- Od: 28 lut 2012, o 11:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dziękuję, za linka. To jest sklep, a mnie bardziej interesuje jakiś producent, gdyż będę potrzebowął większej ilości, co będzie miało przełożenie na cenę.
- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam, mam takie pytanie - czy w doniczkach produkcyjnych o pojemności powyżej 4 litrów można stacjonarnie uprawiać rośliny domowe? Muszę przesadzić kilka kwiatków do większych pojemników i kombinuję, jak zrobić to najniższym kosztem. Nigdy nie miałam większych doniczek produkcyjnych i nie wiem, czy one się nadają do trzymania roślin na balkonie lub w domu. Pomijam kwestie estetyczne bo na to mam sposób 

- PiotrekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nadają się ... są b. dobre ale szybko się nagrzewają 

- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wielkie dzięki za szybką odpowiedź
Szybkie nagrzewanie to nie problem - będą stały w cieniu z dodatkową warstwą izolacji.