Ania Zuzia i Chłopaki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ania Zuzia i Chłopaki

Post »

Muszę jeszcze posadzić mnóstwo cebulek, powyrywać chwasty z połowy warzywniaka i przesadzić malin. Do poniedziałku mam też przeczytać 2 książki po prawie 1000 stron - nie wiem kiedy to zrobię. A w poniedziałek muszę oddać, bo to książki z czytelni, nie do pożyczania.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu coś będziesz musiała zrobić z latarką, czytać czy działka, inaczej się nie da :wit
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Aniu jak ja nie miałam czasu na przeczytanie całej książki to pamiętaj: początek, środek i najważniejszy koniec ;:224 .....dasz radę, zobaczysz ;:215
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Aniu działasz na potęgę zwolnij ciut :D w poniedziałek i wtorek deszcz więc z działki nici chyba ,że prognoza pogody się nie sprawdzi dasz sobie radę jesteś dzielna kobietka ;:138 ;:63 Pozdrawiam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kobiety kochane, u nas niedziela i deszcz oj oj oj. Miałam sadzic cebulki, powyrywać chwasty na warzywniaku, wyrównać pas z zerwaną darnia wzdłuz tej nowej działki, którą dostałam. A tu deszcz. To znaczy, że rodzinka niedzielę posiedzi w domu a jutro ja sama będę zasuwać ze szpadlem i motyką. BUUUU będę płakać. Dziś robiłoby nas dwoje, a tak ja sama ;:145
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Aniu może jeszcze się wypogodzi, a właściwie żeby przestało padać. Na razie czytaj te knigi!
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

wielkakulka pisze:Kobiety kochane, u nas niedziela i deszcz oj oj oj. Miałam sadzic cebulki, powyrywać chwasty na warzywniaku, wyrównać pas z zerwaną darnia wzdłuz tej nowej działki, którą dostałam. A tu deszcz. To znaczy, że rodzinka niedzielę posiedzi w domu a jutro ja sama będę zasuwać ze szpadlem i motyką. BUUUU będę płakać. Dziś robiłoby nas dwoje, a tak ja sama ;:145

Aniu mamy ten sam problem, my tez dziś mieliśmy wybrać się na działkę razem i niestety pada, z planów nici a jutro ja sama będę musiała walczyć z piłą palikami i warzywniakiem :(
Awatar użytkownika
zeberka4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2009, o 17:25

Post »

Oj Aniu, to przykre gdy pogoda psuje nasze plany.
U mnie od rana słoneczko tzn rano- wstałam o 11 ale niech będzie ze rano, teraz dopiero się zachmurzyło. I znów człowiek łapie doła. Ale na szczęście poprawiłam sobie humor podłączając głośniki i puszczam muzykę,a ona zawsze zmienia mi humor zależnie od piosenki. Lecz tak czy siak zawsze jest mi lepiej, zawsze ;:333
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Aniu i u nas pada, choć do południa było ładnie, na grzyby się wybraliśmy ale niestety, na działce u mnie więcej rośnie ;:oj
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Rzeczywiście jesteś "wielka" ;:108
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
misia i klusek
1000p
1000p
Od: 29 lip 2012, o 20:41

Post »

HejAniu ten twój wątek tak śmiga że nie nadążam z przeglądaniem,ale jak już zacząłem to myślałem że trafiłem na jakiś wątek kryminalno-przygodowy!! Piękne zdjęcia działki i tortu - super !!!
Krzysiek
Pozdrawiamy
Barbara i Krzysztof

Nasza zielona niespodzianka-zapraszamy
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani moi - zeskanowałam sobie jakieś 300 stron jednej ksiązki - nie zdążyłabym przeczytać a tak zrobie to później. Książki ;:37 jutro rano muszę oddać - bo to egzemplarze z czytelni. A więc zeskanowałam, zrobiłam obiad i musiałam iść - teściowej urodziny - są we wtorek, ale wszyscy sie zbiegli dziś i dzwoniła - ponieważ ma dość wrażliwy charakter na wszelakie odmowy wyszlismy na 3 godziny od 14 - 17. Po powrocie należało odpytac dzieci na test z przyrody, a drugą ręką męczyc resztę ksiażki. Udało sie jedną chyba 500 stron z 1000 i kawałek drugiej.
Będę prosic, żeby dali na poniedziałek, wrazie czego niech dzwonią to odwioze w 5 minut. Wkoncu mam do biblioteki 3 minuty na nogach. Kiedys była w bloku obok ale przenieśli.

Pod wieczór przestało padać, ale jutro nie pójdę do południa na działeczkę, bo należy zająć się edukacją a potem pojechać na basen ;:114 (dzieci idą z klasą) z suszarką do włosów i suszyc dziewuszki. Może po południu pójdę sadzić cebulki, najpóżniej wtorek rano. Inaczej się nie da.

Oj, potrzebuje doby 48 godzin przez dwa dni - załatwicie mi, proszę?

Muzyczke też lubie ;:146 , ale wczoraj impreza Zuzi i szum okropny, dziś teściowej i kilkoro dzieci potrzebuję świergotu ptaszków ;:197 i szmeru strumyka.

Wątek kryminalny ;:163 wkradł się tak z lekka niechcący, ale dobrze sie rozwinał, przyciągnął uwagę, a ja go osobiście na swojej skórze doswiadczyłam. Teraz się z tego smieję, ale nie było mi do smiechu w piatek rano :;230 Nie piszę kryminałów, ale udało mi sie napisać bajki dla dzieci, które powinny się pokazać na stronach wydawnictwa iCzytam.pl jako ebook, audiobook a na sam koniec jako wersja książkowa. No tak jakoś wydałam 2 bajki dla dzieci. "Muchomorek" i Połamane skrzypce" - sama czekam aż się ukażą, bo póki co są w obróbce graficznej.

Idę do łóżeczka, Bogusiu, jak prace manualne??? ;:198

Wstałam po ciężkiej nocy. Atak kamieni w woreczku - myslałam, że umrę, albo skończę na stole operacyjnym. Jeszcze tak nie bolały, budziłam męża, zeby ciepłego picia i tabletek przyniósł. Dzis jestem jakby mnie walec przejechał. Nigdy więcej jeść sałatki u teściowej i zadnego drinka z colą. Nigdy ;:185 ;:202 ;:185
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Aniu Ty pisarka wielka jesteś ;:oj ....ciekawe jakie jeszcze zdolności ukrywasz ;:224 :?:

Nic z tych rzeczy dla mężusia nie będę robić, bo ja jestem wściekle zazdrosna, bo może mnie odstawić i co??...nie nie, niech się męczy z orginałem :;230
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

hoho no proszę , baje dla dzieci piszesz ;:138 ale super ;:173 mamy na FO pisarkę ;:138 ;:138 ;:138

a drinków z colą nie pij bo lepsze są ze spritem :wink:, a tak poważnie uważaj na zdrówko ;:168
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Aniu Ty na prawdę jesteś wielka silna kobietka ;:138 ale na zdrówko uważaj kamienie to nie przelewki a szałwia różna jest w grupach ładnie się komponuje . może i trochę pachnie..Ja dziś w domku cały dzień więc jak nie będzie padać ;:138 to ogrodowo
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”