No , placek siedzi w piecu , a ja przed komputerem ; zrelaksowana , chociaż z bólem głowy , po sulfonamidzie i p/ bólowych .
Dziewczyny moje Kochane ...syn wrócił i aparat też ...ale dzisiaj miałam urwanie krawatki ; stos prania , lekarz , zakupy , placek ...a fotek niet

...nie było kiedy

.
Przyrzekam , że w najbliższym czasie ( może uda się jutro ) postaram się coś nieco cyknąć .
Lideczko ...w rzeczy samej ...musi być dobrze , a ja się łatwo nie poddaję ( na razie )...zwłaszcza po tym , jak mi dzisiaj powiedział rodzinny , że powinnam sie położyć w klinice . A ja pytam go - jak to ...sama mam się polożyć ? W szpitalu ze skierowaniem od kardio wysłali mnie po 7 godzinach do domu , twierdząc ,że wszystko wg nich w porządku . Ech ...życie w IV Rzeczpospolitej ...nie o taką Polskę walczyła Solidarność ...zwłaszcza dla naszych dzieci i przyszłych pokoleń .
Dziękuję za miłe słowa
Ewuniu...Trzymam , trzymam , a jakże
Aguniu / Aguniada...j.w. /odp.na post ad.1
Za serdecznopści dziękuję
Aguś- AgaNet ...już wkrótce
Elżuniu...jakże się cieszę , że jesteś

...no , kto wie , a nóż- widelec po 50 - tce - u Ciebie nastąpi jakiś przełom
i ustabilizuje się to

, czego Ci z całego serca życzę ...też rozklekotanego .
A wiesz , że też tak już sobie kalkulowałam , że rzucić w cho**** wszelkie farmaceutyki i sięgnąć po Dary Natury...
Aby chorować w naszym kochanym kraju , to trzeba mieć końskie zdrowie i ...tak sobie poukładałam ; szpital nie przyjmuje , bo robią selekcję - to mówię ...a może takich , jak ja na ruszt , niech tylko uruchomią piece w Oświęcimiu

. Bo to jest wegetacja , a nie życie ...lęk ,że za chwilę znów zemdleję ...trzepotanie serca , rąk i ten paniczny strach , gdy serce podchodzi do gardła .
Wiesz ,że lepiej jest zająć się zawczasu problemem ze zdrowiem , niż potem wydawać krocie na przewlekłą chorobę , bo może być za późno

. Ale nie położą w szpitalu , by leczyć , bo nie ma kasy na utrzymanie , a ja się pytam ; ile kosztuje utrzymanie , 1 więźnia / przestępcy , za pieniądze podatników ?
Zdrowy naród - zdrowe , prężne państwo . Podobnie rzecz ma się ze szkolnictwem , ale to już temat na inne wywody .
Tobie również ...dużo zdrówka i dużo siły ...

...musimy wytrwać , być silne , a nawet uśmiechnięte , by żyć ...innej opcji nie widzę

. Spróbuj ćwiczyć oddychanie ...to pomaga .
Aguniu- Aguniada ...odp. na post ad.2
Nie dajemy się - odpieramy ataki , jak możemy i
Elżunia i ja - z różnym skutkiem .
Przecież się nie garbię ...cały czas trzymam fason i podniesioną głowę ( czasem mam w obłokach , jak to romantyczna dusza )...no i oczywiście pierś zawsze do przodu . No , pociesz się ,że nie tylko tu ...jesteśmy potrzebne ...ogród wzywa , chłop się dopomina , synowie nie wiedzą po co im ręce wyrosły z ramion ...bo uważają ,że kuchnia , jak i cały dom , to domena i królestwo mamy
Dziękuję za ciepłe słowa

...z tą formą różnie bywa - raz lepiej , raz gorzej ...ale nastrój melancholijny miewam - zwłaszcza , gdy mnie najdzie ochota na tworzenie .