Pozdrawiam-Bejka

Jak mówisz ,że dopiero zaczynasz to i ja się wpisuję , bo taki sam etap u mnie
 Jak mówisz ,że dopiero zaczynasz to i ja się wpisuję , bo taki sam etap u mnie  Okolica i sama działka po prostu bajeczne
  Okolica i sama działka po prostu bajeczne  z psami na pewno znajdziecie jakiś kompromis ,wiem z własnego doświadczenia
  z psami na pewno znajdziecie jakiś kompromis ,wiem z własnego doświadczenia  Domek naprawdę super i jak szybko powstał
  Domek naprawdę super i jak szybko powstał   kupiliście gotowy do pstawienia
  kupiliście gotowy do pstawienia  

Zapowiada się wspaniale!
  Zapowiada się wspaniale!

Bejka
 Bejka
 Co prawda droga odśnieżona, ale ja już wiem najlepiej, że ta nie zawsze jest... Na arzie mało ogrodowo, ale będę tu zagladać na 100% by oglądać zmiany
 Co prawda droga odśnieżona, ale ja już wiem najlepiej, że ta nie zawsze jest... Na arzie mało ogrodowo, ale będę tu zagladać na 100% by oglądać zmiany  

chciałam chociaż mieć ładny trawnik ale konsekwentnie więcej jest na niej chwastów niż trawy.
 chciałam chociaż mieć ładny trawnik ale konsekwentnie więcej jest na niej chwastów niż trawy.

Nie do końca skończony dom, puste konto i kredyt hipoteczny to normalne
 Nie do końca skończony dom, puste konto i kredyt hipoteczny to normalne  Też tak mam, choć lekko odbijam się od dna. Ale już 2 lata mieszkam. Tym samym wszystkie prace w ogrodzie wykonuję sama, bo tak też jest taniej. Trawnikiem bym się nie przejmowałam. Angielskiego nigdy nie będziesz mieć, skoro otaczają Cię lasy i pola. Chwasty zawsze jakieś będą. Iglak nie wygląda źle. Podkarmiłabym go jesiennym nawozem i będzie dobrze. A wokół bzu zrobiłabym rabatkę i zaraz będzie to inaczej wyglądać. I tak już wiele zrobiliście. Mieszkasz w przepięknym miejscu
 Też tak mam, choć lekko odbijam się od dna. Ale już 2 lata mieszkam. Tym samym wszystkie prace w ogrodzie wykonuję sama, bo tak też jest taniej. Trawnikiem bym się nie przejmowałam. Angielskiego nigdy nie będziesz mieć, skoro otaczają Cię lasy i pola. Chwasty zawsze jakieś będą. Iglak nie wygląda źle. Podkarmiłabym go jesiennym nawozem i będzie dobrze. A wokół bzu zrobiłabym rabatkę i zaraz będzie to inaczej wyglądać. I tak już wiele zrobiliście. Mieszkasz w przepięknym miejscu   Domek jest śliczny, jest ogrodzenie, jest gdzie usiąść i dzieciaczki mają się gdzie bawić. Żyć nie umierać
 Domek jest śliczny, jest ogrodzenie, jest gdzie usiąść i dzieciaczki mają się gdzie bawić. Żyć nie umierać