dużo się dzieje
 dużo się dzieje   
 rabatka z kamieniami super.
Tosiu pisałam , ale chyba ci umknęło , wzeszły mi nasionka ostróżki i wzięłam je do domu, czy dobrze zrobiłam , czy takie maleństwa zostawić w gruncie,

dużo się dzieje
 dużo się dzieje   

Bożenko, cieszę się, że Ci wzeszły ostróżki. Jestem zła na siebie, że wcześniej ich nie wysłałam
 Bożenko, cieszę się, że Ci wzeszły ostróżki. Jestem zła na siebie, że wcześniej ich nie wysłałam  Ja myslę, że zostaw je w gruncie, a najwyżej załóż im czapeczki z doniczek i nakryj porządnie. Mam jeszcze nasionka, więc spokojnie. Ja też wysiałam i czekam na maluszki. Ja je przykryję stroiszem.
  Ja myslę, że zostaw je w gruncie, a najwyżej załóż im czapeczki z doniczek i nakryj porządnie. Mam jeszcze nasionka, więc spokojnie. Ja też wysiałam i czekam na maluszki. Ja je przykryję stroiszem.  
  Krysiu, jak zaczynają kwitnąć, to ich nie ruszaj. Wiosną będą sadzonki i wtedy mi przyślesz. Muszę sobie zapisać, co Tobie obiecałam, bo SKS postępuje i to mocno.
 Krysiu, jak zaczynają kwitnąć, to ich nie ruszaj. Wiosną będą sadzonki i wtedy mi przyślesz. Muszę sobie zapisać, co Tobie obiecałam, bo SKS postępuje i to mocno.
 wiesz za co .Damian był zadowolony a ja musiałam ten talerzyk trzymać całą drogę .Myśmy Ci nie popsiuli komputra
 wiesz za co .Damian był zadowolony a ja musiałam ten talerzyk trzymać całą drogę .Myśmy Ci nie popsiuli komputra   .Moze przez te grzmoty coś sie pokićkało
 .Moze przez te grzmoty coś sie pokićkało
 Jadziu, komputer pokićkał mi Ptysiu.Wczoraj sprawdzał swoje konto i klikał w co się dało. Od wczoraj miałam problem i włączyłam opcję "przywracanie system z przeszłości". Zadziałało! PW
 Jadziu, komputer pokićkał mi Ptysiu.Wczoraj sprawdzał swoje konto i klikał w co się dało. Od wczoraj miałam problem i włączyłam opcję "przywracanie system z przeszłości". Zadziałało! PW 

Olu. właśnie teraz tak pięknie kwitnie. Niestety nn.
 Olu. właśnie teraz tak pięknie kwitnie. Niestety nn. Iwonko, nie ma za co. Najważniejsze,że dotarłaś szczęśliwie do domu. Wykorzystaj jeden dzień wolny z tych dwóch i przyjedź. Zrobimy inspekcję Jadziuni
 Iwonko, nie ma za co. Najważniejsze,że dotarłaś szczęśliwie do domu. Wykorzystaj jeden dzień wolny z tych dwóch i przyjedź. Zrobimy inspekcję Jadziuni 

,ale będziesz myśleć ,ze jesteś w innym ogrodzie no ale altanka ta sama
 ,ale będziesz myśleć ,ze jesteś w innym ogrodzie no ale altanka ta sama   Jedziesz jutro na targ ??
 Jedziesz jutro na targ ??
 Jadziu, będę po 8 rano jak wstanę, albo po 9, bo muszę załatwić pilną sprawę. Może się spotkamy
 Jadziu, będę po 8 rano jak wstanę, albo po 9, bo muszę załatwić pilną sprawę. Może się spotkamy  

U mnie zakwitła SASANKA!!!!!
U mnie zakwitła SASANKA!!!!!

Dziękuję Duszku-Dorotko. Róże mają jeszcze dużo pąków i mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć. Ciekawa jestem, czy wzeszły Ci ostróżki. Mnie tak, ale jestem na siebie zła, że od razu jej nie wysiałam.
 Dziękuję Duszku-Dorotko. Róże mają jeszcze dużo pąków i mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć. Ciekawa jestem, czy wzeszły Ci ostróżki. Mnie tak, ale jestem na siebie zła, że od razu jej nie wysiałam. 

Posyp pieprzu na to miejsce. Jak powącha, to się zakicha!!!! Na smierć
 Posyp pieprzu na to miejsce. Jak powącha, to się zakicha!!!! Na smierć  A może to Twój rudzielec poszedł na stronę w ostróżki?
  A może to Twój rudzielec poszedł na stronę w ostróżki?