Renatko tyle ziół u Ciebie, więc je wykorzystaj ręce się przestaną trząść.
Rób sadzoneczki z tych koniczynek to wiosną się uśmiechnę.
Do Ciebie uśmiecham się zawsze .
Dziewczyny przedstawiam wam Kasie gadule naładowaną nie ziemską energią to co ona powie w minute ja bym bąkała godzinę Kasia na pociechę Ci powiem że ja tez nie wiem co mam dopiero na forum staram się podszkolić w nazewnictwie Ewka detox od kwiatów nie wchodzi w grę Dorotko to koniczynki ogrodowe mają być a oprócz ozdoby maja wzbogacać ziemię , tak mi powiedziano Halinko gdzieś Ty była
moja kolekcja dąbrówek
co do tych to nie mam pewność czy to jest jedna odmiana czy dwie
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Renatko, pospacerowałam po Twoim ogrodzie i bardzo, bardzo mi się podoba. Ogrom kwiatuszków robi wrażenie, a floksy piękności po prostu Ja swoje przesadziłam jesienią i niestety przemarzły. Jak i wiele cebulowych Będę zaglądać i podziwiać Twoje roślinki
Bożenko witam serdecznie mi też floksy przemarzły ale powstrzymałam się od grzebania w miejscu , którym rosły i wypościły prawie latem po jednej gałązce, dopiero teraz mi kwitną jak na floksy to trochę późno
Marzenko a na to Cie na mówię , jeszcze teraz nie pozornie wygląda ale ja go bardzo lubię
aster płożący niespotykany w tej rodzinie gatunek, ja nie mam gdzie go wyeksponować
Jaki śliczny aster płożący nie widziałam takiego. Coś czuję że Cię poproszę o niego. Renatko mam dobrą wiadomość, wyrósł mi w polu topinambur. Dzisiaj ukazał się moim oczom. Nie byłam na moich nieużytkach parę tygodni i taki widok jest nawet parę roślin. Zakwitnąć już nie zdąży ale jest! Zdjęcie w moim wątku.