Orange, Sławku.
Ortografia - ba Jestem wyznawcą zasady: Język ojczysty - dodaj do "Ulubionych".
Wiem, że daliami mnie kusisz i za dalię dzięki. Ale w sekrecie Ci powiem, że czerwonego nie lubię, poza tym, co sama natura z zielonego w czerwone przerobi.
Uznania dla działeczki gratuluję . Mój ogród w tym roku zwyciężył w miejskim konkursie .
Gratuluję nagrody dla działeczki, wszak to Twoja i żony zasługa . Mnie też czeka wykopywanie dalii i dziwaczków- polubiłam dziwaczki- może dlatego, ze sama dziwaczka jestem, ale nie kaczka
Krótki komunikat o stanie zdrowia : do szpitala trafiłem nie nagle lecz na umówiony wcześniej termin.Po zabiegu
czuję się dobrze i nic mi nie dolega.Prostota nie pozwala mi więcej powiedzieć Sławek
Witaj Sławku! Jestem od niedawna na forum, ale z wielką przyjemnością zawitalam do Twojego królestwa. Podziwiam piękne kolory, bogactwo roślin ....no i Twoje poczucie humoru. Jeżówki masz fantastyczne !Zapraszam do obejrzenia mojego raju na ziemi.
Dobry wieczór BOGUSIU
A to mi się przytrafiła potentatka ogrodowa w moim wątłym wątku Ogród i jezioro - też bym chciał
Miło mi,że trafiłaś.Ja też będę podpatrywał Twoje włości...
Dzisiejsza fotka dla Ciebie...
Witam Cię, LEO
Przejrzałem pobieżnie Wasze strony i jestem pod duzym wrażeniem Z tym zapałem dokonacie wiele
Życzę powodzenia
Dla Ciebie,Leokadio fotka...