Jak Wy mnie rozumienie
Dominiko, zastanawiam sie nad tak jaskrawym akcentem. To drzewko rzucałoby sie bardzo w oczy, a ja bardziej chcę przykuc uwagę do rabat. Chociaz bardzo mnie to pociąga.
Tak samo jak propozycja
Agaty. Uwielbiam takie liście. Są bardzo eleganckie. Widziałam tez taka kulkę z niego zrobioną.Fajnie to wyglądalo.
Kasiu, perukowiec jakoś nie w moim guście. Nie chciałabym martwić się ciągle o dbanie o jego pokrój. Mam już kłopot z tamaryszkiem, który ciągle od dołu odrasta.
Ewo, może ja posadzę go przy schodkach? Czy tam za mało miejsca, jak sadzisz?
Aga, przecież zapraszałam. Tylko musicie wczesniej dac znać, bo jak wiecie mam bujne życie towarzyskie

.
Niestety nie umiem stworzyć takiej wizytówki jak Lesia. Moja znajomość komputera kończy sie na włączaniu i wyłączaniu
Widocznie za dużo zmian planuję, jeśli się gubisz.
Zaraz wszystko od początku wyłuszczę.
Agatko, podobno wredny zawsze się tak zachowuje kiedy jest młody. Potem przechodzi mu to brązowienie liści. Może daj mu jeszcze szansę?
Helenko, mnie też sie kolor niebieski, fioletowy bardzo podoba. Rewelacyjnie pasuje do wszystkich innych kolorów w ogrodzie. No może do czerwonego najmniej. Mam kilka płożących jałowców. Przcinam bardzo drastycznie. Niestety to robota na zawsze. Chyba, że pozbędę sie ich. Kulki uwielbiam, Jestem za całkowicie.
Nelu, zmiany u mnie ciągłe. A tak zimą martwiłam się, że nic nie będe miała do roboty. Ale chyba to niemożliwe. Ognika wykopałam sama

Łacznie z korzeniami. Gdybym czekałam na m. to jeszcze z miesiąc bym czekała.A tak trawka i berberys już rosna. A jak u Ciebie zachowuje się ognik? Może wykop choć jednego?
To teraz jeszcze raz.
Tak wyglądała moja Sliwa wisniwa jeszcze w zeszłym roku
Tak wygląda po zimie. A na pierwszym planie do zreobienia obsadzenie przy schodkach, żeby ułatwić koszenie
Do zmiany jest też ta rabata. Mieści się tuż obok śliwo wiśni. Na najwyższym zdjęciu cały pas na prawo od niej trzeba przesunąc do przodu i trochę rozluźnić. Dodać iglaki, trawy. To tutaj walczyłam z ognikiem.
A tu jest zakończenie tej rabaty. Tutaj w głębi powstała część nasadzeń z Anabell
I przechodzimy na przód.
Ma powstac rabata przed schodami. A w zdłuz tej rabaty pod żywopłotem bedzie szła ścieżka az na tył domu. Najlepiej z podkładów.