Małgosiu (malgocha 1960)! Żart z porannym patrzeniem w lustro bez okularów powtarzam dość często. Trzeba umieć się starzeć z godnością. No i we wszystkim widzieć pozytywy. Inaczej życie byłoby na prawdę ciężkie. A wzorek na chodniku chyba dość popularny...
Maju (majka411)! Pogodna dopisała. Zadanie wykonane

Dziś natomiast czas na różę od Rozanki, no i wreszcie cebulowe...No i cieszę się, że posiadaczce tak pięknych róż poodba się mój Avalon
Aniu (wielkakulka)! U nas takie akcje są 2 razy do roku. Prowadzi to jakaś organizacja ekologiczna, a drzewka funduje Nadleśnictwo Węgierska Górka. Drzewka sa malurtkie, ale przyjęły sie wszystkie i rosną jak na drożdżach. A przy tym działamy na rzecz środowiska! Co do płci ćmy, to muszę to sprawdzić...
Kubasiu! I mnie ta ćma wczoraj zafascynowała, choć jakoś za ćmami za bardzo nie przepadam. Okazuje sie, że i wśród ciem są takie piękne okazy

Pierwszy był furczak gołąbek, a teraz ten...
Grażynko! Z latarką to nie. Z lampą błyskową. Oj, sąsiedzi musza mieć mega ubaw

Dziękuję
Teresko! Ćmę musiałam nieco pobudzić do ruszania się, bo siedziała na środku chodnika prowadzącego do domu i bałam sie, że ktoś ją w końcu rozdepta. A na grzyby bardzo, ale to bardzo liczę
Jacku! Bardzo Ci dziękuję za uznanie
Monia!
Justynko (klaryso)! Przynajmniej w weekend jest chwila czasu, by rankiem nacieszyć się własnym ogrodem. Choć i w tygodniku w piżdżamie podlewam doniczkowce. Szkoda, że nie udało Ci się uwiecznić furczaka

Może następnym razem... Jakoś ćmy mnie ostatnio lubią

Jak miło, że zdjęcia Ci się podobają

A romantyczna, to ja za bardzo chyba nie jestem...