wanda7 Hosty kwitną ładnie ale nie wszystkie są tak urocze jak w zeszłym roku

Norbitka Dziękuję za wizytę w świecie szydełkowym jak i tutaj w mym ogródeczku ....oj tak niektóre osoby o wspólnym zainteresowaniu przewijają się w tych samych miejscach

kogra Grażynko hihi, a taka mi się dziurka została kiedyś w tym miejscu stał kosz do kosza - syn chciał grać , a mąż sadząc tuje zrobił większy odstęp

moje hobby Kamienie i szyszki to taki naturalny akcent w mym ogrodzie , cieszę się że i Ty wykorzystujesz je w swoim ogrodzie

Margo2 Gosiu moja rośnie w pół cieniu z przewagą na cień , a kwiatkami cieszę się pierwszy rok i jestem w szoku jakie wielkie potrafią być, zasilisz to i u Ciebie będzie wspaniała

jollla500 Oj tak nagietki zaszalały mi i wcale z tego nie jestem zadowolona bo przygłuszyły mi moje aksamitki hmmm i teraz rondko nie jest w pełni okrągłe w kwiecie aksamitek

Dziękuję ślicznie za wizytę i cóż tu się rozpisywać pokarzę co ostatnio uchwyciłam w kadrze ...
pod domkiem języczka szleje a w tle hosty i żurawki

Różyczki powtarzają kwitnienie

I rudbekie ślicznie rozsiewają mi żółć po ogrodzie i inne kwiatki też ...

I z rabatki podwyższonej

I hortensję nie spodziewałam się że wszystkie maleństwa- nabytki tegoroczne tak po kwitną i zeszło roczny krzak phonton cudo

Dziękuję za spacerek po mym ogrodzie zapraszam na następny