Ogród w dolinie część 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród w dolinie część 2

Post »

Dziękuję Ci Grażynko ;:167
A faktycznie rano patrzę w lustro z pełnym zadowoleniem, bo jestem bez okularów. -8,5 i i - 5.5 dioptri plus astygmatyzm robi swoje :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Sweety, cudny przegląd Twojego świata w skali makro ;:170 Daturki dwukolorowe bajeczne, różyczki skąpane w porannej rosie i bardzo wesołe dalie - Twój ogród błyszczy kolorami i słońcem, jest cudnie :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu a jest jakaś wada wzroku która powoduje że wszystko szczuplejsze się wydaje ;:224 , bo mnie taka by się bardzo przydała jak rano koło lustra przechodzę :;230
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Czyli każdym okiem inaczej patrzysz na świat - dokładnie tak samo jak ja........ :;230 :;230 :;230
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tereska! Dokadnie mniejsze, szczuplejsze, ale i krzywe. O ile w ogóle coś zobaczysz :D
Grażynko! Dokładnie, ale nie narzekam :;230 A szkła kupuję indeksowane. Drogie, ale za to okulary nie wygladaja jak denka od butelek ;:224 Kłopot jest tylko wtedy, gdy trzeba wyregulować brwi ...
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit Aniu, fajny jest Twój wątek i piekne fotki po deszczu. Podoba mi się i będę do Ciebie zaglądać :D
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

sweety pisze:Dziękuję Ci Grażynko ;:167
A faktycznie rano patrzę w lustro z pełnym zadowoleniem, bo jestem bez okularów. -8,5 i i - 5.5 dioptri plus astygmatyzm robi swoje :;230 :;230 :;230
Ależ się uśmiałam - to samo widzę patrząc z rana w lusterko i mówię do siebie - cosik się nie starzejesz no bo zmarszczek nie widzę ...
Trzy zabiegi za mną, sztuczne soczewki i nadal czasami błądzę we mgle ale ma to tez dobre strony bo szczegółów nie widać.
Aniu hydroponike zgłębiam od 3 lat i jestem nią zafascynowana - moje fiołki afrykańskie wszystkie tylko w hydro bo w ziemi nie umiałąm ich uprawiać i wiele pozostałych. Dla alergikó to wspaniała metoda bo zdrowiej a w ziemi zarodniki pleśniowe zdarzaja sie.
Chętnie służę pomocą jakby co ... a teraz pozdrawiam i uciekam na kawkę. Pa :wit
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

...przyszłam z rewizytą ... znam Twój Aniu ogródek,bywałam tu od pierwszej strony nie wpisując się... :)
..piękne róże skąpane w kroplach deszczu...
zobaczyłam koleusik czy możesz mi podać jego nazwę...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie będę Wam żałować... Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I znalazłam w ogrodzie grzyba. Szkoda, że nie jest to, jak u innych, np. maślak :;230

Obrazek

Jak już niektórzy wiedzą, wczoraj za makulaturę dostałam 2 dęby czerwonolistne :D

Obrazek

A na koniec mały widoczek na ganek, gdzie ostatnio zamieszkała dodatkowo datura. Ma tam znacznie cieplej i wiatry jej nie straszne ;:138

Obrazek

Kasiu (robaczek_poznań)! Dzięki za takie miłe słowa ;:138 A wyżej ciąd dalszy mojego świata w skali macro ;:168
Tosiu! Skoro tylko Ci się podoba, zaglądaj kiedy tylko najdzie CIe ochota :wit Mam nadzieję, że pomogłam jeśli chodzi o wstawianie zdjęć!
Krysiu (christinkrysia)! Śmiech to zdrowiem, a dystans do siebie - bezcenny. Mogłabym narzekać, biadolić itd., że słabowidzę, a tak wielu nie zdaje sobie z tego w ogóle sprawy. Żyję normalnie i dobrze mi z tym. Co do hydroponiki na pewno skorzystam ;:173 Fiołki afrykańskie... I mnie dotyczas za bardzo nie wychodziły. Na razie mam znowu jednego i trzy listki w wodzie. Dobry moment, by spróbować ;:138
Misiu! Najważniejsze, że Ci się podoba. Bez względu, czy się wpisujesz, czy nie. Niestety nazw koleusików nie znam. To w ogóle tegoroczne odkrycie, choć dawno temu w liceum miałam 'pokrzywkę', jak się to kiedyś nokreślało. Nie wiedziałam jednak, że tak ładnie rosną na tarasie. Zrobiłam już odszczepki z tych dwóch, co mam. Dostałam od Niuni1981 trzy inne. Słowem, wzięło mnie. Podejrzewam, że pytasz o pstrokatego (a nie zielonego). Jeśli tylko masz ochotę, to jeszcze da się zrobić... :tan
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu......zdjęcia super! ;:oj ;:138
a mój Avalonek kwitnie i pachnie niesamowicie! od wczoraj już siedzi w ziemi :heja
teraz tylko poluje na Lancelota i Króla Artura.......pierwszego już niedługo zamówię zaś Artura poszukam......hehe a może i gdzieś wypatrzę Ginewrę i Merlina, no Morganą też nie pogardzę ;:224
coś wiem o okularkach.....hehe no w końcu -8 (no właściwie to -9) to ja mam ale od 7 już lat noszę soczewki i jest o nieeeebo lepiej! :uszy
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marto! Z moich Avalonków także jestem bardzo zadowlona i nie mogę się wręcz napatrzeć na ich piękne kwiaty ;:138 A jak fajnie zmieniają swe kształty... Jak Ci się uda zdobyć resztę, to będzie niezła tematyczna rabata ;:224 Co do wzroku, soczewki przy astygmatyźmie są drogie, więc ja nadal jestem okularnicą ;:173
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ach, dech mi zaparło od tych piękności. Jestem pod wielkim wrażeniem bogactwa Twoich kwiatów, ich kolorów , kompozycji....po prostu szok. Ślicznie ;:180 będę do Ciebie zaglądała , by cos ciekawego podpatrzeć i poznać nieznane mi odmiany np. dalii , uwielbiam je. Jeśli mozesz zrób mi ściągawkę z tych odmian.Pozdrawiam i zapraszam do siebie.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Po prostu pięknie. Ja tu bynajmniej jesieni nie widzę i zapytuję, kiedy Ty masz czas na wszystko? Ogród zrobiony, zdjęcia są, odpowiadasz na bieżąco. Podziel się czasem lub powiedx jak zrobić sobie klona.
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Och, jaka piękna złota i kolorowa jesień w detalach :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit Aniu. Cudne foty wstawiasz. Masz piękne kwiaty. Muszę też takie foty porobić. Ale czy tak piękne będą. Już wklejam, ale po 1 fotce. Dziękuję, bo gdyby nie Ty, to poddałabym się bez walki. Tupnęłaś nóżką i naumiałam się ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”