Nie będę Wam żałować...
I znalazłam w ogrodzie grzyba. Szkoda, że nie jest to, jak u innych, np. maślak
Jak już niektórzy wiedzą, wczoraj za makulaturę dostałam 2 dęby czerwonolistne
A na koniec mały widoczek na ganek, gdzie ostatnio zamieszkała dodatkowo datura. Ma tam znacznie cieplej i wiatry jej nie straszne
Kasiu (robaczek_poznań)! Dzięki za takie miłe słowa

A wyżej ciąd dalszy mojego świata w skali macro
Tosiu! Skoro tylko Ci się podoba, zaglądaj kiedy tylko najdzie CIe ochota

Mam nadzieję, że pomogłam jeśli chodzi o wstawianie zdjęć!
Krysiu (christinkrysia)! Śmiech to zdrowiem, a dystans do siebie - bezcenny. Mogłabym narzekać, biadolić itd., że słabowidzę, a tak wielu nie zdaje sobie z tego w ogóle sprawy. Żyję normalnie i dobrze mi z tym. Co do hydroponiki na pewno skorzystam

Fiołki afrykańskie... I mnie dotyczas za bardzo nie wychodziły. Na razie mam znowu jednego i trzy listki w wodzie. Dobry moment, by spróbować
Misiu! Najważniejsze, że Ci się podoba. Bez względu, czy się wpisujesz, czy nie. Niestety nazw koleusików nie znam. To w ogóle tegoroczne odkrycie, choć dawno temu w liceum miałam 'pokrzywkę', jak się to kiedyś nokreślało. Nie wiedziałam jednak, że tak ładnie rosną na tarasie. Zrobiłam już odszczepki z tych dwóch, co mam. Dostałam od Niuni1981 trzy inne. Słowem, wzięło mnie. Podejrzewam, że pytasz o pstrokatego (a nie zielonego). Jeśli tylko masz ochotę, to jeszcze da się zrobić...