. Czy pora roku ma jakieś znaczenie dla "plątania"? Pewnie ma, bo trzeba trochę pociąć, a jesienią już chyba za późno....
 . Czy pora roku ma jakieś znaczenie dla "plątania"? Pewnie ma, bo trzeba trochę pociąć, a jesienią już chyba za późno.... 

Napoleon pisze:... ale pędy nie mogą być zdrewniałe.

A masz gdzie przechowac takiego giganta?
 A masz gdzie przechowac takiego giganta? Jestem nowa i co rusz odkrywam nowe świetne wątki. Ten również przyniósł mi wiele inspiracji.
 Jestem nowa i co rusz odkrywam nowe świetne wątki. Ten również przyniósł mi wiele inspiracji. 

Dopiero znalazłam ten wątek i to jest fantastyczna sprawa , wielkie brawa dla założyciela
 Dopiero znalazłam ten wątek i to jest fantastyczna sprawa , wielkie brawa dla założyciela   . Właśnie nie wiedziałam jak  mogę zostawić derenia Elegantissima  ponieważ nie mam dla niego miejsca a tu proszę tyle inspiracji
 . Właśnie nie wiedziałam jak  mogę zostawić derenia Elegantissima  ponieważ nie mam dla niego miejsca a tu proszę tyle inspiracji   . Dziękuję ślicznie. Ale mam jeszcze pytanie czy ktoś próbował prowadzić na pień Pięknotkę.Mam tą roślinkę pierwszy rok i nie wiem czy jest sens bo podobno wrażliwa na mrozy  a gdy przemarznie odbija od korzenia
  . Dziękuję ślicznie. Ale mam jeszcze pytanie czy ktoś próbował prowadzić na pień Pięknotkę.Mam tą roślinkę pierwszy rok i nie wiem czy jest sens bo podobno wrażliwa na mrozy  a gdy przemarznie odbija od korzenia   Proszę o radę
 Proszę o radę

.Masz rację Ave  to chyba mija się z celem, ale zobaczę jak przetrzyma zimę w moim rejonie oczywiście z okryciem.Dopiero później będę będę z nią kombinować.Dzięki śliczne
 .Masz rację Ave  to chyba mija się z celem, ale zobaczę jak przetrzyma zimę w moim rejonie oczywiście z okryciem.Dopiero później będę będę z nią kombinować.Dzięki śliczne  Miłego dnia
  Miłego dnia