Rewolucja w naszym ogródku - Iwcia&Patyrek
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Stworzyliście piękny ogródek. Bardzo mi się u Was podoba. A to zaangażowanie, zapał i chęć zmian - podziwiam. Ale warto, naprawdę po tym co już widać wiadomo, że warto było. Macie ciekawe pomysły i z pewnością coś tam od Was ściągnę:-) no i oczywiście będę tu zaglądała.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Brawooo!! Piękne zmiany i cudne roślinki!
Wpadnę znów za jakiś czas.
Wpadnę znów za jakiś czas.

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam miłych gości. Ostatnio mniej odwiedzaliśmy forum, bo remontowaliśmy dach (zrzucanie etetnitu itd...) i mieliśmy kupę spraw na głowie. Nadrabiam więc zaległości i wklejam kilka zdjęc.
Eukomis, niestety nie byliśmy na targach w Chorzowie, bo budżet wyczerpany i brak czasu... ale moja znajoma była i nawet jakieś tam fotki porobiła. Jak znajdę trochę czasu to je podkradnę i tu umieszczę. Z tego co wiem to roślin było mnóstwo. Ona w każdym razie była bardzo zadowolona i przywiozła ze sobą parę ciekawych egzemplarzy.
Co do wrzośca.. to bardzo szybko rośnie, kwiatuszki na bardzo drobniutkie, białe. Kwitnie wczesną wiosną.
Wkleję kilka zdjęc z naszego ogródka, przyznam się, że już nie za nowych...

szafirek

tawuła japońska

żagwin

zdjęcia z tyłu ogrodu

Eukomis, niestety nie byliśmy na targach w Chorzowie, bo budżet wyczerpany i brak czasu... ale moja znajoma była i nawet jakieś tam fotki porobiła. Jak znajdę trochę czasu to je podkradnę i tu umieszczę. Z tego co wiem to roślin było mnóstwo. Ona w każdym razie była bardzo zadowolona i przywiozła ze sobą parę ciekawych egzemplarzy.
Co do wrzośca.. to bardzo szybko rośnie, kwiatuszki na bardzo drobniutkie, białe. Kwitnie wczesną wiosną.
Wkleję kilka zdjęc z naszego ogródka, przyznam się, że już nie za nowych...

szafirek

tawuła japońska

żagwin

zdjęcia z tyłu ogrodu

do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- Iwcia&Patyrek
- 500p
Dawno nic nie wklejałam więc postanowiłam chociaż troszkę nadrobić zaległości.
Dziś chciałam pochwalić się naszymi piwoniami i goździkami, które kwitną jak szalone;)

Dziś chciałam pochwalić się naszymi piwoniami i goździkami, które kwitną jak szalone;)

Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Witajcie
Jak tam liliowce ? Czy już coś wiadomo ? Pojawiły się jakieś pąki ?
A co nowego w ogródku ? Dawno nie chwaliliście się co kwitnie i rośnie. Ciekawa jestem jak postępują prace w ogródku.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na fotki.
:P

Jak tam liliowce ? Czy już coś wiadomo ? Pojawiły się jakieś pąki ?
A co nowego w ogródku ? Dawno nie chwaliliście się co kwitnie i rośnie. Ciekawa jestem jak postępują prace w ogródku.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na fotki.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Iwcia&Patyrek
- 500p
Witam
Przepraszam, że nie wiele ostatnio się udzielam na forum.. ale zakończenie roku szkolnego i kupa papierów.
Póki co, jednak szybko zrobiłam parę zdjęć. Niestety liliowce jeszcze nie kwitną i obawiam się, że jeszcze trochę sobie poczekam, ale to nic, ja jestem cierpliwa.
Ostatnimi czasy jestem też pod wielkim wrażeniem żurawek i funkii. Tych drugiej bardziej i dlatego staram się stworzyć miejsca, gdzie mogłyby sobie spokojnie rosnąć. To tyle w wielkim skrócie.
Wklejam kilka zdjęć, dalii miniaturkowych, przetacznika, czerwonego kuklika i ogólnego widoku na dwa zakątki funkiowe. Pozdrawiam i obiecuję, że już niedługo nadrobię wszystkie zaległości i wreszcie spokojnie przy porannej kawce poodwiedzam Wasze ogrody!!!!!!!!!
Pozdrawiam.
Iwona

Przepraszam, że nie wiele ostatnio się udzielam na forum.. ale zakończenie roku szkolnego i kupa papierów.
Póki co, jednak szybko zrobiłam parę zdjęć. Niestety liliowce jeszcze nie kwitną i obawiam się, że jeszcze trochę sobie poczekam, ale to nic, ja jestem cierpliwa.
Ostatnimi czasy jestem też pod wielkim wrażeniem żurawek i funkii. Tych drugiej bardziej i dlatego staram się stworzyć miejsca, gdzie mogłyby sobie spokojnie rosnąć. To tyle w wielkim skrócie.
Wklejam kilka zdjęć, dalii miniaturkowych, przetacznika, czerwonego kuklika i ogólnego widoku na dwa zakątki funkiowe. Pozdrawiam i obiecuję, że już niedługo nadrobię wszystkie zaległości i wreszcie spokojnie przy porannej kawce poodwiedzam Wasze ogrody!!!!!!!!!

Pozdrawiam.
Iwona

Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają