Agnieszko sądząc po dzisiejszym halnym nie robię sobie nadziei na piękny weekend. Dobrego dnia!
Marzenko nie jest go dużo, bo rósł do tej pory w gąszczu, ale zaznaczę i na wiosnę bardzo chętnie! Ja dzisiaj mam w planie palenie gałęzi i może wrzucę jakieś ziemniaczka !
Jureczku mieszkali w Krakowie ojciec uczył w szkole muzycznej. Nie znam dokładnego ich życiorysu. Ja byłam fanką Niemena

A Ł. Prus podobała mi się zawsze.
Agnieszko to dereń biały, świetnie rozrastający się krzew o dekoracyjnych liściach i czerwonych gałązkach. Bardzo łatwo ukorzeniają się ścięte zimą gałęzie i wsadzone wiosną ukorzeniają się w 100 %. Służę gałązkami po przymrozkach. Balamkandę mam od dwóch tygodni (?) ale wyczytałam że trzeba ją okryć i tak mam zamiar zrobić. Mam dwie różne.
Basiu jeżeli zamówiłaś od Emila to bądź spokojna. Rośliny wykopuje w ostatnim momencie zabezpiecza bardzo dobrze i wysyła prio. A za czekanie dostajesz dużo gratisów ! Ma duże gospodarstwo a pracy jest teraz dużo, pewnie z czasem będzie musiał zatrudnić ludzi, bo na razie wszystko robią z bratem a jeszcze mają firmę ogrodniczą.