Witam w ogrodzie u Aguniady cz.10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.10

Post »

Aguś, cebulowych wiosną nie posadzisz... :twisted:
A tak serio, to się zastanów, nic na siłę. Nie martwiłabym się jednak o brak pracy na wiosnę...masz przecież kilka zakątków do zagospodarowania, mówiłaś coś o zmianach kompozycji roślin przy tarasie, żeby róże pnące miały więcej miejsca, chciałaś obsadzić domek ogrodnika pnączami, pogrupowac rośliny na rabacie hortensjowej etc. Robotę sobie znajdziesz, to pewne, a jeśli miałabyś się nudzić to my Ci znajdziemy zajęcie :;230
Miłego dnia :D
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
asta6265
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2012, o 12:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Fajny klimacik sobie stworzyłaś. Przestrzeń ogromna, to i poszaleć można. Ślicznie i kolorowo i pięknie wszystko zaplanowane. Gratuluję pomysłów i ślicznego ogrodu.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,nie stresuj sie,przecież twój ogród to taki jak twój tylko w mniejszym wydaniu.Poczekaj niech rozrosna się twoje nowe nasadzenia,a prześcigniesz ich.Z twoją wyobrażnia i umiejetnością przeniesienia tego do ogrodu tworzysz i tak bajkę,jaką mało kto z nas ma.

Aguś,doszły roslinki w nienaruszonym stanie,już posadzone,wielkie Dzięki za dobre serducho. ;:168
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś Twój ogród zachwyca o każdej porze roku, jest wspaniały..... Te brzozy takie delikatne i zwiewne przepiękne nawet zimą, kiedy ich delikatne gałązki falują na wietrze, a teraz jesienią , gdy przebarwią się, są zjawiskowe , wielkie masy płynnego falującego złota. Hortensje też wyglądają bajecznie....co ty dużo pisać.....po prostu pięknie....
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Agnieszko Twój ogród to jednak wzór do naśladowania i będę Cię dalej podglądać. Rozumie dylemat z robienie rabaty teraz czy wiosną, jednak chyba byłabym za obecną porą. Uniknieesz pomyłek przy zakupie hortensji i wsadzisz cebulowe. Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Ale, zeby nie było, wcale nie kuszę :wink:
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Majeczko, za szpaler 'P', D. by mnie spakował i odesłał do Ciebie ;-)) Nie kuś kobieto :lol:

Czyżby D nie lubił różyczek, czy tylko Pashminki a, jak Cię odeśle do mnie, to zrobimy sobie taki szpalerek u mnie :;230 hihi.hi nawet podwójny. :;230
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Dobry wieczornik :wit ale mielismy piekny calkiem jeszcze letni dzien ;:3 az mi sie nie chcialo do domu wracac ... tyle ze ciemno zaczelo sie robic, to wyjscia nie bylo.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

A gdzie nasza Gospodyni, dzisiaj nieobecna? Piękna złota polska jesień. Słonecznie, ciepło oby jak najdłużej. Miłego wieczoru Agnieszko!
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

dominikams pisze:
aguniada pisze: Tylko co ja będę robić wiosną? Tak po prostu... nic? ;:224 :lol:
Wiosną będziesz patrzeć, jak się pięknie zazielenia nowa rabata, relaksować się przy piwku i obmyślać, co by tam jeszcze wykombinować :lol:

Aga, ja też sobie zima zadawałam to pytanie. Nie pamiętasz jak biadoliłam, ze już nic nie wsadze, nie mam miejsca. A teraz? Tylko trzymam się za kieszeń. Chyba nam nuda nie grozi. Może w mniejszym stopniu, ale zawsze coś zmienimy :wink:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Chyba muszę coś napisać, bo obawiam się, że złapię porządniejszą blokadę i dopiero wiosną się odezwę... wpadam w lekki forumowy niebyt, ale wolałabym się temu nie poddawać.
Wybaczcie, ale jednak będzie krótko... pozdrawiam wszystkich odwiedzających :wit

Gosiu, na pewno masz rację - to niemożliwe, żeby przez cały sezon nie wprowadzić zmian. Czy tę rabatę zrobię teraz, czy wiosną, nudno nie będzie.
Marysiu, jestem jestem! ;:196 tylko bez nastroju.
Jula, doberek... dni przepiękne i nie słucham prognoz na weekend - musi być ładnie i basta!
Majeczko, D. róże lubi, ale nie w nadmiarze. Zresztą charakter ogrodu nie pozwala na stworzenie typowej różanki.
Marzko, bardzo dziękuję za tyle serdecznych słów... waham się, zobaczymy co wyjdzie ostatecznie z planów rabatowych.
Agniesiu, brzozy są obłędne, to fakt... najbardziej je lubię przy zachodzących słońcu, kiedy promienie przeciskają się przez gałęzie sprawiając że listki pięknie migoczą. Dziękuję za komplementy!
Małgosiu, bardzo się cieszę że rośliny tak szybko dotarły! Niech zdrowo rosną ;:167
Asto, dziękuję za odwiedziny i sympatyczny komentarz... przestrzeń nie jest aż tak duża, ale nieco oddechu jest, to prawda... Staram się tego nie zaburzyć, co nie jest łatwe, bo kolejne plany kołaczą się po głowie... Pozdrawiam!
Narval, dziękuję, że poświęciłaś czas na przejrzenie mojego wątku - to bardzo miłe!
Moje koty to wujek z siostrzeńcem - bardzo ze sobą związani... są kotami nie wychodzącymi, chociaż natura wzywa ich przez okno tarasowe nie raz ;-) Boję się, że się zgubią, albo porani je okoliczna psiarnia.
Czytam, że ogród masz duży i w zasadzie gotowy... bardzo niecierpliwie czekam na Twój wątek (a może już jest?).
Jeśli chodzi o róże, to napiszę osobno,,, muszę przemyśleć Twoje pytania... Pozdrawiam!
Dominiko, relaks przy piwku odbywa się głównie na zakończenie cięzkiego dnia w ogrodzie :) dobra, nie marudzę, będzie co robić :)
Kasiu, dziękuję za uświadomienie, że jednak miałam więcej planów na przyszły rok niż jedna hortensjowa rabata... w takim razie na spokojnie pogadam z moimi panami, czy zerwą mi darń i jeśli tak, to działam :) Buziaki!
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

aguniada pisze:... wpadam w lekki forumowy niebyt, ale wolałabym się temu nie poddawać.
Skąd ja to znam :;230 ale pewnie czytałaś u mnie, co napisałam na ten temat.
Zastanawia mnie tylko, jakie ty znajdziesz sobie antidotum ;:173
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
x-ag-a
---

Post »

Iwonko, w takim razie łączę się w bólu ;:173 i biegnę zajrzeć do Ciebie w poszukiwaniu sposobu przeciwdziałania... rozumiem, że takowy znalazłaś :)
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aguś, co to za defetystyczne nastroje...? ;:168
Może za daleko poszłam z tym planowaniem wiosny, a Twoje sugestie dotyczące zmian były tylko luźno rzucone w eter podczas naszego spotkania..?Sorki, jeśli napisałam coś nie tak, to miał być zagrzewający do akcji post, a nie po to żeby Cię zasmucić ;:174
Miłego dnia :D
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-ag-a
---

Post »

Kasiu, no coś Ty! ;:196 Zapomniałam, że to wszystko miałam zaplanowane - ot, co.
Nastrój może nie defetystyczny, ale jakiś taki rozlazły. W biurze planuję co zrobię w ogrodzie po południu i nic mi z tych planów nie wychodzi. Może w weekend się uda...
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Cześć Aguś, czytam że nastrój lekko zniżkuje. Jestem pewna że przejdzie, każdy z nas odczuwa czasem przemęczenie żeby potem znów się rzucić w wir życia. Życzę szybkiego powrotu do równowagi.

Rabat bardzo pieknych tak dużo już natworzyłaś w tym sezonie, że nic się nie stanie jak tej nie zrobisz. Ale jakby miało Ci to poprawić nastrój i sprawić przyjemność to koniecznie zakasaj rękawki ;:65 A my będziemy dalej podziwiać, jak zwykle zresztą ;:196

;:3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”