Dorciu ...odebrałam

.
Justysiu...mnie z polecenia kardiologa , ze skierowaniem do szpitala wytrzymali pięć godzin , dali elektrolity w kroplówce i ...odesłali do domu . Drugi raz , gdy zemdlałam , to syn wezwał karetkę ...miałam wymioty i rozw....., po odzyskaniu przytomności ...pobadali , zrobili EKG , zmierzyli tętno i ciśnienie i ...pojechali . Teraz też wzięli mnie z Ośrodka do szpitala na OR ( lekarz wezwał pogotowie ) , bo znów zemdlałam . Zrobiono mi EKG , ciśnienie i pobrano krew - wyniki były prawidłowe , więc ...po siedmiu godzinach na OR wysłano mnie do domu i zlecono wizytę u kardiologa . Ten stwierdził ,że wszystko jest w najlepszym porządku i ...życzy mi dużo zdrowia . Nie wiem , czy same konowały mi się trafiają , a nie lekarze ?
Jeszcze muszę iść do neurologa , ale ...już się boję , bo robi mi się nie dobrze na samą myśl , że kolejny mi się trafi ignorant .
TSH mam w porządku - choruję na niedoczynność tarczycy i biorę Euthyrox .
Najgorsze właśnie to , że po EKG nie można powiedzieć ,że był zawał , lub go nie było , bo jedynie specjalistyczne badania serca mogą to wykazać , np. Holter , echo serca , rezonans ...