Na piaskach nadwieprzańskich
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na piaskach nadwieprzańskich
U nas po dzisiejszej bardzo zimnej nocy, 1,5m nad ziemią było 0,7*C, zważyło liście na fasoli ozdobnej ale pomidorów nie ruszyło.
Ten kwiat to może facelia.
Ten kwiat to może facelia.
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
No to mnie Andrzej zaskoczył tym zdjęciem barbuli muszę się dokładnie -czytaj przez lupę , przyjrzeć moim kwitnącym barbulom.
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Optowałam za facelią
.........barbulę dostałam od Ady_Krysi pod Iglicą we Wrocku , może zadomowi sie u mnie i bedę mogła nie tylko ją ogladać,ale też dotykać , na razie to 20 cm roślinka,jeszcze w doniczce..... 

Nasza barbula też Lodziu to tegoroczna roślinka kupiona na wyprzedaży, poszła od razu do ziemi . Piękną, dużą i ładnie kwitnącą widzieliśmy u Uli (lawendy) w jej ogrodzie.
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Wróciłam . Czekam.

- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Witaj Danusiu i Andrzeju
Właśnie wracam z Joli ogrodu gdzie ujrzałam świeżo ukończony grill ...super pomyślałam -mają niektórzy talent...jednak przychodząc tutaj widzę całą masę nowo stworzonych dzieł! Huśtawka! Murki! Szklarenka! Brawa dla wykonawcy
Bardzo żałuję że mój wyjazd zbiegł się z terminem spotkaniowym u Was ale mam nadzieję że to nie było jedyne spotkanie w tak ciekawym miejscu i nadrobię zaległości. Liczę na pobujanie huśtawkowe

Właśnie wracam z Joli ogrodu gdzie ujrzałam świeżo ukończony grill ...super pomyślałam -mają niektórzy talent...jednak przychodząc tutaj widzę całą masę nowo stworzonych dzieł! Huśtawka! Murki! Szklarenka! Brawa dla wykonawcy

Bardzo żałuję że mój wyjazd zbiegł się z terminem spotkaniowym u Was ale mam nadzieję że to nie było jedyne spotkanie w tak ciekawym miejscu i nadrobię zaległości. Liczę na pobujanie huśtawkowe

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Przepiękne leśne widoki, jesień już pomalutku obejmuje władanie i zaczyna pięknie malować liście. Jeszcze troszkę i wszystko zacznie sie mienić w złocie i rudościach.....bajeczny czas 

Witaj Beatko no dziś się nie udało, ale chęci były
Agnieszko droga do naszej działki prosta, "pobujanie " zapewniamy. Taka Ci się piękna wycieczka trafiła, znajome miejsca miło sobie obejrzeć na Twoich fotografiach. Na ten rok sezon "budowlany" się już zakończył. Teraz przyjdą dni na planowanie wiosennych prac. Pozdrawiamy serdecznie Danusia i Andrzej.
Agnieszko las piękny jest o każdej porze, biel też go pięknie przyozdabia, a to już niestety niedługo
.
Rano mglisto ale ciepło

Z naszego, zawieprzyckiego lasu

Działka

Agnieszko droga do naszej działki prosta, "pobujanie " zapewniamy. Taka Ci się piękna wycieczka trafiła, znajome miejsca miło sobie obejrzeć na Twoich fotografiach. Na ten rok sezon "budowlany" się już zakończył. Teraz przyjdą dni na planowanie wiosennych prac. Pozdrawiamy serdecznie Danusia i Andrzej.
Agnieszko las piękny jest o każdej porze, biel też go pięknie przyozdabia, a to już niestety niedługo

Rano mglisto ale ciepło

Z naszego, zawieprzyckiego lasu

Działka

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Danusiu ostatnio zobaczyłam u moich sąsiadów takiego iglaczka jak ten Wasz kupiony w Puławach, niestety dowiedziałam się tylko tyle że to jakiś cyprys, a sąsiad kupił go u nas w ogrodniczym, tym przy stacji paliw.
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
cd.......mojego zachwytu,pozdrawiam.
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy ten grzybek to dzisiejszy??
Chyba jutro skrócę sobie godziny pracy, tak mnie ten widok zanęcił
.
Jakbyście chcieli większą szklarenkę to mam jeszcze okna
.
Chyba jutro skrócę sobie godziny pracy, tak mnie ten widok zanęcił

Jakbyście chcieli większą szklarenkę to mam jeszcze okna

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Danusiu
piękne jesień w lesie i te promienie słońca przebijające przez gałęzie .
Grzybek smakowicie wygląda

Grzybek smakowicie wygląda

Dzięki Iwonko, postaramy się zajechać i zobaczyć a nóż się trafi
Lodziu to przyroda jest piękna, fotografia i tak nie oddaje jej w pełni.
Elu grzybków niestety na razie nie widać, pewnie już w tym roku u nas nie nazbieramy, szkoda
Geniu witaj, fajnie że na koniec września jest taka ładna pogoda. Trochę deszczu by się przydało, ponoć na początku października ma popadać.
Pięknie przebarwiają się liście forsycji

Lodziu to przyroda jest piękna, fotografia i tak nie oddaje jej w pełni.

Elu grzybków niestety na razie nie widać, pewnie już w tym roku u nas nie nazbieramy, szkoda

Geniu witaj, fajnie że na koniec września jest taka ładna pogoda. Trochę deszczu by się przydało, ponoć na początku października ma popadać.

Pięknie przebarwiają się liście forsycji