W ramach odświeżenia wątku wrzucę parę fotek.
Po uroczej sobocie spędzonej w miłym forumkowym towarzystwie odczułam potrzebę podzielenia się moimi roślinkami.
Ostrzegam jednak iż spacer po moim ogrodzie może być krótki i treściwy ponieważ nie bardzo jeszcze mam się czym chwalić
Zapraszam:
Jak przeczyta ktoś pierwszy post w moim forum to dowie się, że początkowo planowałam tzw mono-uprawę, czyli ograniczenia nasadzeń do minimum

Rabatka - jedyna lekko cienista na mojej działce, na którą wkładam wszystkie hosty i... prawda jest taka, że już powinnam je zacząć rozsadzać bo po zeszłorocznych nasadzeniach zrobiło się trochę ciasno, ale mam jeszcze trochę miejsca:

Z drugiej strony ganku rozłożył się niewielki skalniak. Szalenie intensywnie kwitną teraz rozchodniki, które posadziłam w małej kępce a teraz zagłuszają wszystkie inne roślinki

W części mojego ogrodu, która w założeniu ma być kolorowa, jak na dzień dzisiejszy kolorowo niestety nie jest... jeszcze... mam nadzieję.
Z jakiegoś tytułu w samym rogu jest najgęściej... nie wiem dlaczego wszystko tam sadzę...

Festiwal kolorów jednorocznych:

Jak w ogródku nie chce rosnąć trzeba ratować się doniczkami - hehe... - uwielbiam:

Dzisiejszego wieczoru dziękuję wszystkim za wizytę i zapraszam na przyszłość.
Wiem, wiem, wydawałoby się, że mnie tu nie ma ale ja codziennie czytam tylko chyba zaniedbuję własny wątek, ale może to dlatego, że jak pochodzę po ogrodach moich przyjaciół z forum to mój własny staje się szalenie skromny i wydaje się, że nie mam co pokazywać.
Ale postaram się poprawić

Pozdrawiam
Asia