Bo co teflon to nie ma porównania z doczyszczaniem nierdzewki
  Bo co teflon to nie ma porównania z doczyszczaniem nierdzewki   
 Na którym palniku gazowym i na jakim płomieniu wędziłaś?
I pytanie do ekspertów o trociny, jako że nie mam, czy trociny z zoologicznego ale te nie aromatyzowane również mogły by się nadawać? Tylko że to pewnie z iglastych drzew jest

Pewnie pierwszą turę na wspomnianych liściach laurowych przepuszczę, ale ze papryczek mam sporo to chętnie bym różnych opcji wypróbowała

A powinnam przewidzieć że w starych domach nigdy na małych remontach się nie kończy
  A powinnam przewidzieć że w starych domach nigdy na małych remontach się nie kończy  
 no to mi przypomniałaś mój remont w mieszkaniu w kamienicy... miało być tylko wyrównanie ścian itd. a skończyło się na kompletnym remoncie z wymianą legarów i podłogi
  no to mi przypomniałaś mój remont w mieszkaniu w kamienicy... miało być tylko wyrównanie ścian itd. a skończyło się na kompletnym remoncie z wymianą legarów i podłogi  

, żartuję oczywiście, ale może w niskiej temperaturze słabiutko będzie się skraplać. Oxalis zaraz nam to wytłumaczy, a loginal nas naprostuje
 , żartuję oczywiście, ale może w niskiej temperaturze słabiutko będzie się skraplać. Oxalis zaraz nam to wytłumaczy, a loginal nas naprostuje