Lato w wiejskim ogrodzie cz.2
Re: Lato w wiejskim ogrodzie cz.2
Hortturystyka!!! Ty to masz, Maseczko, łeb do biznesu! 

- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:

Ale gdybyś miała takie posiadłości, to nie zadawałabyś się z takim prostym ludem jak my.
Może więc całe szczęście, że ich nie masz. I wspaniale, że jesteś szczęśliwa, tak trzymaj. 

- Maska
- Kontakt:
Linetko No co Ty nie dość, żebym się zadawała to jeszcze miałabym więcej do dzielenia.
Co to za przyjemność mieć tylko dla siebie nikt się nie cieszy tylko zazdroszczą. 

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu święta prawda lepiej dawać ,jak brać

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Maska
- Kontakt:
Eluś większa satysfakcja, ale brać też trzeba umieć 

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
Ja też tak uwaźam dawanie sprawia więcej przyjemności. 

Wpadłam tak z rana tylko poogladać na szybko zdjecia, ale jak zobaczyłam przesympatyczne Marysie to nie mogłam sie nie ujawnić. Dziewczyny super babeczki jesteście. 

- Maska
- Kontakt:
Irenko dlatego jak ktoś coś daje od serca to nie wolno nie wziąć!
Beatko bardzo dziękujemy!
Dzień zimny, pochmurny, a w górach spadł śnieg. Orzechy lecą z drzewa więc gimnastyka poranna gwarantowana. Jest mokro, bo rano padał deszcz, a ja mam nadzieję że się trochę wypogodzi, bo praca mnie czeka. Powinnam wyciąć przekwitnięte jednoroczne, bo nie są już ozdobą. No i zasadzić dary!
Ogród mój od wczoraj atakują bażanty. Wczoraj idąc do kurek myślałam, że kury zrobiły podkop i wyszły na wolność, bo koło kurnika chodziło kilka bażantów. Tylko odgłosy mi nie pasowały. Za płotem odwiedzają mnie sarny obgryzając młode przyrosty roślin, szczególnie upodobały sobie moje maliny.
A właśnie maliny, komu ja przyobiecałam sadzonki maliny jesiennej, bo chyba nie zapisałam. A niedługo będę likwidować jeden zagonek.

Beatko bardzo dziękujemy!

Dzień zimny, pochmurny, a w górach spadł śnieg. Orzechy lecą z drzewa więc gimnastyka poranna gwarantowana. Jest mokro, bo rano padał deszcz, a ja mam nadzieję że się trochę wypogodzi, bo praca mnie czeka. Powinnam wyciąć przekwitnięte jednoroczne, bo nie są już ozdobą. No i zasadzić dary!
Ogród mój od wczoraj atakują bażanty. Wczoraj idąc do kurek myślałam, że kury zrobiły podkop i wyszły na wolność, bo koło kurnika chodziło kilka bażantów. Tylko odgłosy mi nie pasowały. Za płotem odwiedzają mnie sarny obgryzając młode przyrosty roślin, szczególnie upodobały sobie moje maliny.
A właśnie maliny, komu ja przyobiecałam sadzonki maliny jesiennej, bo chyba nie zapisałam. A niedługo będę likwidować jeden zagonek.
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysie
Super spotkanko, pozdrawiam Was
Wózek z roślinami jest kapitalny, od razu mi wpadł w oko.
Marysiu kominek macie piękny, ciekawa pewnie zabytkowa cukiernica
Śnieg
Bażanty, no nie dobrze, trzeba upolować i upiec
Sarny ostatnio wkradły się na naszą działkę i ślady kopytek były w ziemniakach
Super spotkanko, pozdrawiam Was

Wózek z roślinami jest kapitalny, od razu mi wpadł w oko.
Marysiu kominek macie piękny, ciekawa pewnie zabytkowa cukiernica

Śnieg

Sarny ostatnio wkradły się na naszą działkę i ślady kopytek były w ziemniakach

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Marysiu to masz cały zwierzyniec u siebie, sarny poniszczą Ci młode nasadzenia, szkoda , że ta wierzba energetyczna się nie przyjęła. U nas tez pochmurno mobilizuję jednak siły i w bój! 

- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Marysiu, a jak nikt się nie przyzna do tych malin to myślisz, że mogłabym się załapać? Planuję taki kącik z krzewami owocowymi... Bo mam jednego małego amatora świeżych owocków
tylko czy to duża przesyłka by była?

- Maska
- Kontakt:
Agnieszko ech to oko konesera. Cukierniczka po ciotce. To są połączone różne metale, a z jednej strony rączka się odspawała i nikt mi tego nie chce naprawić, ale my nie słodzimy więc rzadko ją wyciągam, a na co dzień cukier jest w dużym gliniaku
A bażanty - coś w dziczyzny najmniej smakował mi bażant. Być może, że nie umiałam go odpowiednio przyrządzić, bo dziczyznę uwielbiam!
Ewuniu nie wszystkie się nie przyjęły część tak, a poza tym wierzba jest taka, że nawet suche chabazie włożone do wody puszczają pędy i myślę, że jak będzie mokro to większość się przyjmie.
Maliolu nawet jak się przyzna to wystarczy i dla Ciebie. Wielkość przesyłki standardowa, bo chabazie obetniemy tylko kłącza będą. Już sobie zapisuję, bo znowu wyleci

A bażanty - coś w dziczyzny najmniej smakował mi bażant. Być może, że nie umiałam go odpowiednio przyrządzić, bo dziczyznę uwielbiam!

Ewuniu nie wszystkie się nie przyjęły część tak, a poza tym wierzba jest taka, że nawet suche chabazie włożone do wody puszczają pędy i myślę, że jak będzie mokro to większość się przyjmie.

Maliolu nawet jak się przyzna to wystarczy i dla Ciebie. Wielkość przesyłki standardowa, bo chabazie obetniemy tylko kłącza będą. Już sobie zapisuję, bo znowu wyleci

- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
dzięki wielkie
, nieśmiało
się przypomnę za jakiś czas

- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Od dzisiaj zacznę się pisać Jerzy Maria K.....