Lato w wiejskim ogrodzie cz.2
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Lato w wiejskim ogrodzie cz.2
A to się klimaty jesienne porobiły , kocham jesień za kolory i spadające liście .
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Puk,puk Marysiu gdzie jesteś 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dorotko, Basiu, Lidziu, Ewuniu, Danusiu ale Was zainspirowały liście
Na takie prawdziwy wysyp jeszcze musimy poczekać!
Sylwio, ale ja Cie nie poganiam - zdążymy
Marysiu już jestem, a gdzie byłam zobaczysz przy wyspie

Sylwio, ale ja Cie nie poganiam - zdążymy

Marysiu już jestem, a gdzie byłam zobaczysz przy wyspie

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam o ciemnym poranku,mam nadzieje że będzie pogodny dzień.Dzisiaj czeka mnie rano pogrzeb sąsiadki 66 lat a po południu urodziny Teściowej 94 lata.
Jest ciemny poranek leżę i rozmyślam nad długością życia , jedno długie drugie krótsze . Przepraszam naszło mnie takie przygnębienie. Dzisiaj wpadnę do mojego ogródka po pietruszke i koperek, na prace braknie czasu. Marysiu może masz ciekawy przepis na sałatke, popisała bym się dzięki Tobie.Ja jestem noga kulinarna
Jest ciemny poranek leżę i rozmyślam nad długością życia , jedno długie drugie krótsze . Przepraszam naszło mnie takie przygnębienie. Dzisiaj wpadnę do mojego ogródka po pietruszke i koperek, na prace braknie czasu. Marysiu może masz ciekawy przepis na sałatke, popisała bym się dzięki Tobie.Ja jestem noga kulinarna

Kurnik elegancki, solidny
twoje dalie mnie zachwyciły. Ja nie mam ich niestety, bo zimowanie bulw było dla mnie kłopotliwe i mało mam slońca w ogrodzie dla tych kwiatów, ale bardzo mi sie podobają
Wspaniale pasują do twojego ogrodu.

- Maska
- Kontakt:
Irenko zajrzyj do Agnieszki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 42&start=0 ona ma przepisów mnóstwo , a życie ile by nie trwało to jest krótkie. Ważne żeby go mądrze przeżyć!
Izo ja tez z tymi daliami to różne mam przygody, a te są gratisami do zakupów

Izo ja tez z tymi daliami to różne mam przygody, a te są gratisami do zakupów

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Z wyspy trafiłam do ogrodu 
Pokaźny zbiór różnych roślin [a w szczególności bogaty zbiór dalii - moich ulubionych kwiatów]... ale przyznam, ze brakuje mi zdjęć samego ogrodu... muszę chyba przejrzeć pozostałe wątki

Pokaźny zbiór różnych roślin [a w szczególności bogaty zbiór dalii - moich ulubionych kwiatów]... ale przyznam, ze brakuje mi zdjęć samego ogrodu... muszę chyba przejrzeć pozostałe wątki

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- Maska
- Kontakt:
Jagusiu bardzo mi miło Cię gościć. Wybacz niedosyt, ale mój ogród jest długi wąski i dość trudno zrobić zdjęcie całego ogrodu.
Moi Drodzy właśnie pojechały moje Kochane dwie Marysie. Spotkanie upłynęło w przemiłej atmosferze. Rozmowa wielogodzinna była taka jakbyśmy się znały zawsze. Przeszkodził nam niestety deszcz, bo załamanie pogody przyszło wcześniej, ale za to w domu było cieplej . Dziewczyny znowu przywiozły bardzo dużo różnorodnych roślin, które widać na jednym zdjęciu, ale drugiej porcji którą przywiozła Marysia mar niestety nie sfotografowałam. Jutro pokażę piękne żurawki i inne skarby. Dzisiaj spieszyłam się żeby wkleić zdjęcia,
Najpierw przyjechała Marysia Delosperma i już przypomniałam sobie, że zapomniałam jej dać delospermę

za chwilę nadjechała Marysia Mar

powitanie!

na szczęście zjawił się fotograf i nie musiałyśmy robić zdjęcia z samowyzwalaczem

rozmowom nie było końca

Marysia siedziała z Pusią, a koty w bezpiecznej odległości obserwowały pieska

Moje Drogie dziewczyny bardzo Wam dziękuję za odwiedziny, już nie wspomnę o tej kolekcji na wózku. Dużo więcej przywiozły niż wzięły. Pogoda bardzo się pogorszyła zrobiło się zimno i mokro, ale mnie jest radośnie na duszy
Do zobaczenia!
Moi Drodzy właśnie pojechały moje Kochane dwie Marysie. Spotkanie upłynęło w przemiłej atmosferze. Rozmowa wielogodzinna była taka jakbyśmy się znały zawsze. Przeszkodził nam niestety deszcz, bo załamanie pogody przyszło wcześniej, ale za to w domu było cieplej . Dziewczyny znowu przywiozły bardzo dużo różnorodnych roślin, które widać na jednym zdjęciu, ale drugiej porcji którą przywiozła Marysia mar niestety nie sfotografowałam. Jutro pokażę piękne żurawki i inne skarby. Dzisiaj spieszyłam się żeby wkleić zdjęcia,
Najpierw przyjechała Marysia Delosperma i już przypomniałam sobie, że zapomniałam jej dać delospermę

za chwilę nadjechała Marysia Mar

powitanie!

na szczęście zjawił się fotograf i nie musiałyśmy robić zdjęcia z samowyzwalaczem

rozmowom nie było końca

Marysia siedziała z Pusią, a koty w bezpiecznej odległości obserwowały pieska

Moje Drogie dziewczyny bardzo Wam dziękuję za odwiedziny, już nie wspomnę o tej kolekcji na wózku. Dużo więcej przywiozły niż wzięły. Pogoda bardzo się pogorszyła zrobiło się zimno i mokro, ale mnie jest radośnie na duszy

Do zobaczenia!
-
- 500p
- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Jak fajnie, że wstawiłaś zdjęcie z wizyty koleżanek, poznałam dziewczyny od których dostałam paczuszki, a właściwie paczuchy.
Renatka się nie ujawnia.
Renatka się nie ujawnia.
-
- 1000p
- Od: 26 sty 2012, o 17:54
noooo, prz takim poczęstunku przyszło Wam pomysłów mnóstwo, zakładacie klub Marysi ogrodniczek??? bo JAK TAK TO ZMIENIAM IMIĘ
A w ogóle to bardzo miło poznać kolejną Marysię

A w ogóle to bardzo miło poznać kolejną Marysię

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Pozdrawiam koleżanki
, na stole pełno-pewnie uskutecznione przepisy z wyspy 
Marysiu a kiedy to posadzisz deszczyk kropi?

Marysiu a kiedy to posadzisz deszczyk kropi?
- Maska
- Kontakt:
Irenko
Sylwio bez zmiany imienia (to kosztuje; wymiana dokumentów) przyjmujemy Cię do klubu!
Ewciu jak nie przestanie padać to w deszczu też można, ale większość jest w doniczkach!
Basiu jeszcze nie ma tyle liści; niektóre z nas są duże i muszą mieć grubą warstwę

Sylwio bez zmiany imienia (to kosztuje; wymiana dokumentów) przyjmujemy Cię do klubu!

Ewciu jak nie przestanie padać to w deszczu też można, ale większość jest w doniczkach!

Basiu jeszcze nie ma tyle liści; niektóre z nas są duże i muszą mieć grubą warstwę

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Barabella pisze:Cudowne zdjęcia, choć żałuje, że tarzania nie było.........

- Maska
- Kontakt:
Jak ktoś siedzi w papierkach to o różnych rzeczach marzy

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu ja najpierw musiałam opowiedzieć wrażenie mojej sąsiadce,która mi bardzo kibicuje na we wszystkich mich poczynaniach i potyczkach życia codziennego a teraz doszło jej jeszcze kibicowanie na forum
Marysie opowieści nie było końca nawet M się przyłączył do tego i zapytał kiedy rewizyta
dostałam opr że was nie zaprosiłam,więc zapraszam oficjalnie.Roślinki posadzę jutro bo dzisiaj już ciemniutko.Marysiu chwile nie zapomniane czułam się u Ciebie lepiej jak w domu u swojej rodziny,jeszcze raz serdeczne dzięki za tak miłe spotkanie i takie spontaniczne wspomnienia 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny