Szkoda Julciu, że nie posadziłaś bo deszczyk ładnie by podlał. Możesz mnie zamówić do sadzenia ja sie pająków nie boję

a przemyślałas już gdzie?
Kornelko nie tylko chlebek na ognisku można, kiełbaski, ziemniaczki i ...może te pędraki chrząszcza majowego są pełno białkowe
Marysiu bardzo żałuję, że zapomniałyśmy o zdjęciach ale nic straconego moja córka przylatuje 3 pazdziernika a póżniej znów wylatuje po jakimś czasie
Atenko no gdyby nie dalie to tylko jeszcze elfe mi kwitnie i śmierdziuszki
Dorotko ja mało fotogeniczna jestem, co do kotka to okropne, że nie można domku mu znależć.
Gosiu Wasze spotkania są inne od naszych. Was jest zawsze więcej i odbywa się to z wielką zakrapianą pompą

/wiem były Twoje urodzinki

/
Reniu do dogadania pogoda się poprawi to zabierajcie kalosze i nadziałkę. Kalosze bo trawa znowu urosła małpa jedna jak mogła
Tosiu tu chodzi o pędraka chrząszcza majowego niestety zabrał mi całą radość z posiadania działki.
Już wiem z czym na co dzień muszą borykać sie rolnicy i sadownicy nie zazdroszczę im
Ogłaszam! Potrzebuję wielki kesel na ugotowanie wielkiej ilości wody i sparzeniu trawnika - ma ktoś pożyczyć?