Wiejska działeczka Marty
Re: Wiejska działeczka Marty
Jak jest robota to gitara, my cierpliwie poczekamy 

Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zdrowie i praca to najważniejsze w życiu, z resztą można sobie poradzić. Jak napisała Emka - poczekamy! 

- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ciekawa jestem co u Marty?
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Oj , ja teżMaska pisze:Ciekawa jestem co u Marty?

- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
hallo ale te 5 min wieczorkiem to chyba znajdziesz czas...
- mmarta1982
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 21:00
- Kontakt:
Oj dziewczyny rzeczywiście trochę o was zapomniałam,ale obiecuję poprawę.W sobotę miałam weselicho u mojej siostry z szyciem też na razie trochę luzu ,przedszkolaczek też oswoił się ze szkołą tak że w tygodniu może wkleję kilka fotek i do was zajrzę.Dziś idę już spać.pa pa. 

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Marta cierpliwie czekamy, ma nadzieję, że z synkiem już dobrze, te dwa nowe maleństwa są urocze, myślę o psiaczku i koteczce, pokaż je również przy następnej okazji, no i fotki z ogrodu
.

- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Witam Martuś
Piękny skalniaczek, a kotek uroczy rudzielec.
Zdrówka synkowi życzę kochana.
Piękny skalniaczek, a kotek uroczy rudzielec.
Zdrówka synkowi życzę kochana.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Wszystkich przepraszam za moją nieobecność ,ale jakoś tak wyszło.Z Grzesiem dalej nic nie wiemy teraz już trzeci tydzień jedziemy na lekach.w między czasie musieliśmy kupić auto bo obecne rozkraczyło się pod szkołą.na szczęście mogę liczyć na mojego tatę i pożyczył nam pieniądze i po dwóch dniach miałam czym jeżdzić .
No ale tu głównie o ogrodzie więc rewolucji w tym sezonie nie było jedynie przy domu pod winogronkiem powstała nowa rabatka,co ja sie uszarpałam z liliowcami żeby je wykopać.Założyłam też małą plantację truskawek na razie tyle żeby w przyszłym roku było z czego flance brać.Za póżno się do tego zabrałam i nie opryskałam łąki .Moje nowe sąsiadki też zakładają takie plantacje tyle że większe i do tego jeszcze parę tysięcy malin.Będziemy miały co robić.Ja zajmuję się szyciem więc nie dam rady takiej ilości obrobić.
No to chyba czas na fotki.

trochę nowych

No ale tu głównie o ogrodzie więc rewolucji w tym sezonie nie było jedynie przy domu pod winogronkiem powstała nowa rabatka,co ja sie uszarpałam z liliowcami żeby je wykopać.Założyłam też małą plantację truskawek na razie tyle żeby w przyszłym roku było z czego flance brać.Za póżno się do tego zabrałam i nie opryskałam łąki .Moje nowe sąsiadki też zakładają takie plantacje tyle że większe i do tego jeszcze parę tysięcy malin.Będziemy miały co robić.Ja zajmuję się szyciem więc nie dam rady takiej ilości obrobić.
No to chyba czas na fotki.

trochę nowych

- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Dobrze, że się odezwałaś
. Szkoda, że z Grzesiem ciągle niewiadoma, wyobrażam sobie, ile taka sytuacja nerwów kosztuje
.
Śliczny skalniaczek (aha, melduję, że tylko jeden floks - taki największy - mi się nie przyjął z tego, co przywiozłaś). Właśnie doznałam olśnienia - moi rodzice na pewno mają sporo starych koszyków, oni pewnie już z nich nie korzystają a mnie by się przydały - postawić na rabacie, wypełnić ziemią i posadzić tam co nieco
.

Śliczny skalniaczek (aha, melduję, że tylko jeden floks - taki największy - mi się nie przyjął z tego, co przywiozłaś). Właśnie doznałam olśnienia - moi rodzice na pewno mają sporo starych koszyków, oni pewnie już z nich nie korzystają a mnie by się przydały - postawić na rabacie, wypełnić ziemią i posadzić tam co nieco

- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Witaj kochana tylko do koszyka najpierw włóż folię bo inaczej taki koszyk to góra 2 sezony.Teraz na czerwono.
mieliśmy nawet opieńki
No i na koniec nasza gwiazdeczka Brydzia

No i na koniec nasza gwiazdeczka Brydzia

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witaj Martuś
Fajnie że już jesteś, w ogrodzie widzę zmiany były i nowych roslinek też przybyło. Ładnie wyszła Ci ta nowa rabatka.

Fajnie że już jesteś, w ogrodzie widzę zmiany były i nowych roslinek też przybyło. Ładnie wyszła Ci ta nowa rabatka.