Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Martusiu nie chcę Ci podcinac skrzydeł nadziei,ale ja jakiś rok temu miałam otrzymac paczkę ze Szkocji.Miałam wszystkie dokumenty,wartośc paczki,nr przesylki,itp.,itd.Paczka do tej pory nie dotarła,a i odpowiedzi na list reklamacyjny(za potwierdzeniem odbioru wysłany) jak nie byo,tak niezmiennie nie ma
.
Oby Ciebie potraktowali inaczej,za co trzymam z całych sił kciuki(a ze mną pewnie całe forum,bo to właściwie wspólna sprawa).
Anolka poczekajmy cierpliwie...

Oby Ciebie potraktowali inaczej,za co trzymam z całych sił kciuki(a ze mną pewnie całe forum,bo to właściwie wspólna sprawa).

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- agaM
- Od: 23 kwie 2008, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

myślę że dla poczty największym ciosem będzie po prostu zrezygnowanie z jej usług i namawianie innych do rezygnacji, szkoda nerw
a na benjamina jeśli to ten pstrokaty biało zielony to z chęcią i ja się piszę, kiedyś miałam już spore drzewko, oddałam Mamie jak się przeprowadzałam, teraz nie mam sumienia Jej go odbierać bo się zadomowił
Nie podetnieszAntooosia pisze:Martusiu nie chcę Ci podcinac skrzydeł nadziei,ale ja jakiś rok temu miałam otrzymac paczkę ze Szkocji.Miałam wszystkie dokumenty,wartośc paczki,nr przesylki,itp.,itd.Paczka do tej pory nie dotarła,a i odpowiedzi na list reklamacyjny(za potwierdzeniem odbioru wysłany) jak nie byo,tak niezmiennie nie ma.

Będę czekać ustawowe 14 dni. Później zabawię się w pieniacza

Aga... to jest zielony beniamin ale... może skubnij gałązki pstrokatego u mamy

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
Marto Z niecierpliwością zaczęłam przeglądać forum od Twojego wątku ,
byłam ciekawa stanu tej nieszczęsnej trzykrotki.
Kurczaczek ,miałam nadzieję ,że przetrzymała
Myślę,że trzeba zasypywać pocztę skargami ,
bo jeśli damy im spokój to zawsze będzie tak samo, a nawet gorzej.
Nie można stać z założonymi rękami

byłam ciekawa stanu tej nieszczęsnej trzykrotki.
Kurczaczek ,miałam nadzieję ,że przetrzymała

Myślę,że trzeba zasypywać pocztę skargami ,
bo jeśli damy im spokój to zawsze będzie tak samo, a nawet gorzej.
Nie można stać z założonymi rękami

Jesteście kochane :P Nieco odreagowałam. Spędziłam dzionek w kuchni przy garach ;)
Zapraszam na efekty

W piekarniku siedzi jeszcze... wynalazek
ciasto rabarbarowe na kruchym spodzie a na wierzchu... beza
Jutro będę degustować ... jak przeżyję to opiszę doznania 
Przylazła przyjaciółka i lepiłyśmy jadalne... anioły. To pomaga na stres. Flacha wina też niezła była ;)
A co do trzykrotki. To zanim wywaliłam tę zgniliznę wydłubałam trzy kawalątka z korzonkami nie całkiem zgnite. Siedzi w doniczce. Trzymajcie kciuki by coś się uratowało.
Zapraszam na efekty

W piekarniku siedzi jeszcze... wynalazek

Przylazła przyjaciółka i lepiłyśmy jadalne... anioły. To pomaga na stres. Flacha wina też niezła była ;)
A co do trzykrotki. To zanim wywaliłam tę zgniliznę wydłubałam trzy kawalątka z korzonkami nie całkiem zgnite. Siedzi w doniczce. Trzymajcie kciuki by coś się uratowało.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Bo tam trzeba się odzywać kilkakrotnie, przypominać o sobie - inaczej ginie się w morzu skarg. Trzymam kciuki za szczepeczki i pomyślne rozpatrzenie sprawy. Kurcze smakowite ciacha :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona