radocha pisze:Bardz pięknie kwiatną te kwiaty twoje, a na jednym zdjęciu jest sępolia!! Ja tez mam sępolie ale dopiero co nowiutkie młode listki z rozmnażania i czekam kiedy i jak szybko będą rosły hehe.
Urośnie na pewno :P

trzeba tylko dać im troszkę czasu :P
Zobaczysz pokarzą co potrafią :P
Ja też nie raz tracę cierpliwość
agaxkub pisze:FIGA pisze:Basiu odbije na pewno :P mój też długo nie wschodził , po zimowaniu poza ziemią , a teraz widzisz jak ruszył :P
a moje szczawiki różnie
bordowego dałam mamnie na balkon - jesienią ma do mnie wrócić
zielono bordowy wisi w donicy na trzepaku i jestładny
a taki sam zielono bordowy i bordowy w skrzynce na polu ledwo dycha, choć wyłazi
doniczke z domu sciełam wczoraj
a zielone od Ewy nie wyłażą wcale

Moje też długo po zimowaniu w torebce nie wypuszczały , aż się bałam że je zasuszyłam za bardzo

ale teraz jak widać idą jeszcze nie nawożone :P
Antooosia pisze:Figo piękne roślinki pokazujesz.Ale mnie powalił Twój kolejny hibiscusik

.Cudny!A gdzie Ty je trzymasz?Nie myślałaś,żeby posadzic je razem?Ja tak zrobiłam.Mam pięc różnych(trzech kolory znam)w jednej donicy...

Jak zakwitną...tylko niech kwitną!

Po ostatniej walce z przędziorkami myślałam że tamten wcześniejszy hibiskus mi padnie

chociaż zrobił się jeszcze bardziej koślawy niż był :P bo musiałam mu wyciąć gałązki których nie dało się uratować zaschły zupełnie i dlatego nie będę wsadzała kilku razem , bo jak bym tak miała walczyć i ryzykować wszystkie sztuki to bym chyba nie dała rady no i ryzyko większych strat
Teraz trochę roślinek powędrowało na balkon :P
Takie kloniki dostanie Gucia :P