Haha też na to zwróciłam uwagę, ale moja Droga: języczki są dwanyskadu pisze:Nowość cudna a kamyczek uroczy, szczególne ten z języczkiem
 tylko tego drugiego nie widać z tej perspektywy
  tylko tego drugiego nie widać z tej perspektywy 
Wiedziałam, że u kogoś widziałam obieprzemo1413 pisze:A ja mam i zieloną i tą zabarwioną na czerwononolina pisze:SliczneMoja sulka od dołu jest zabarwiona na czerwono.Muszę dokupić taką zieloną

Lithopsowy kwiatek przypomina łąkę wiosną

czasem przez nią może umknąć widok otwartych kwiatów lub w ogóle samego kwitnienia...
 czasem przez nią może umknąć widok otwartych kwiatów lub w ogóle samego kwitnienia... 
 Hematocactus otworzył dzisiaj pąk, ale zaczem wróciłam z pracy już był zamknięty
 Hematocactus otworzył dzisiaj pąk, ale zaczem wróciłam z pracy już był zamknięty 

Agnieszka
 Agnieszka  Jest jeszcze jeden pąk, ale nie ma pogody i stoi w miejscu
  Jest jeszcze jeden pąk, ale nie ma pogody i stoi w miejscu  

Tak to jest jak ktoś się bierze za coś o czym nie ma pojęcia
  Tak to jest jak ktoś się bierze za coś o czym nie ma pojęcia Co człowiek nie zrobi, żeby opchnąć komuś towar
 Co człowiek nie zrobi, żeby opchnąć komuś towar  Pewnie dla takiego " znawcy" to tylko towar i nie przejmuje się, że może pójść na zmarnowanie
  Pewnie dla takiego " znawcy" to tylko towar i nie przejmuje się, że może pójść na zmarnowanie