Ogród w dolinie część 2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród w dolinie część 2
Drugie zdjęcie super.
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Witaj Aniu i ja przydreptałam do nowego wątku i podziwiam Twoje
dalie, róże a westerland mi nie przeżył ostatniej zimy.Masz już dużo
pięknych i ciekawych kwiatów
dalie, róże a westerland mi nie przeżył ostatniej zimy.Masz już dużo
pięknych i ciekawych kwiatów

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Poważny zawód - są jeszcze takie?
1. Idę do lekarza - coby mi nie było lekarz sugeruje, że jak kiedyś byłam szczuplejsza - nie chorowałam, głupia alergia - diagnoza jedna - może Pani schudnie
2. Idę do dzieci do szkoły - nieustannie problemy, bo szkoła "olewa" postanowienia poradni, lekarzy a syn jest autystą - nikt nie traktuje poważnie
3. Idę do sklepu - kupie chleb, masło i wedlinę - a sklepowa woła tyle, że aż śmiesznie
4. Idę do Urzędu zaświadczeń tyle, że nie poważne
5. Jechałam kilka lat temu maluchem - policja - bo przekroczyłam prędkość o 12 km - nie zrobiłabym tego, ale przecież nie przyznam się, że predkosciomierz zepsuty
zapłaciłam 50 zł, a w tym czasie inni grzali ile fabryka dała
Nie ma już chyba poważnych zawodów...
1. Idę do lekarza - coby mi nie było lekarz sugeruje, że jak kiedyś byłam szczuplejsza - nie chorowałam, głupia alergia - diagnoza jedna - może Pani schudnie

2. Idę do dzieci do szkoły - nieustannie problemy, bo szkoła "olewa" postanowienia poradni, lekarzy a syn jest autystą - nikt nie traktuje poważnie

3. Idę do sklepu - kupie chleb, masło i wedlinę - a sklepowa woła tyle, że aż śmiesznie

4. Idę do Urzędu zaświadczeń tyle, że nie poważne

5. Jechałam kilka lat temu maluchem - policja - bo przekroczyłam prędkość o 12 km - nie zrobiłabym tego, ale przecież nie przyznam się, że predkosciomierz zepsuty

Nie ma już chyba poważnych zawodów...
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
Oooooo, jaki piękny Westerland
! Dziękuję za zdjęcie
. Widzę, że jeszcze bardzo ładnie Ci kwitnie. Trzymasz go "w kupie" a ja swojego rozkładam, a niech ma trochę wolności
. Nie dziwię się, że ludzie się zatrzymują przy Twoim płocie i podziwiają Westerlanda, i nochale wkładają do kwiatów 
A Kosmos też piękny. Na pierwszy rzut oka podobny trochę do Gruss an Aachen.

A Kosmos też piękny. Na pierwszy rzut oka podobny trochę do Gruss an Aachen.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ogród w dolinie część 2
Zrobiłam małą przeróbkę, która wymuszona została koniecznością wysadzenia wrzosów do gruntu. Przy okazji znalazłam miejsce dla latarenki, która ostatnio dostałam.

Aniu (akl62)! Cieszę się, że Ci się podoba
MNie osobiście bardziej podoba się piewsze zdjęcie z uniolą
Ale to kwestia gustu...
Aniu (wielkakulka)! Mam trochę inne podejście do tych kwestii. Jeśli np. jadę za szybko, nie patrzę na to, czy inni jechali szybciej. Zachwycona mandatem nie jestem, ale trudno - jechałam za szybko. Godzę sie rzeczami, na które nie ma wpływu. Z jednym nie umiem - z niesprawiedliwością. Ale w przypadku madatu miałoby to miejsce, gdybym go dostała mimo, iż jechałam przepisowo. Na Twoim miejscu cieszyłabym się, że dostałam tylko 50 zł. I zaraz mi się lepiej żyje
Kaniu! Jak to miło, że tak ucieszyłaś się z widoku mojego Westlanda. I że podoba Ci sie Kosmos. Z pnących, jakie mam, Westlanda lubię najbardziej, bo kwitnie jak szalony i jeśli ma przerwy - to krótkie
Stasiu (skorpion811-51)! Witaj u mnie
Ciągle pracuję nad moim ogrodem i z tego, co widzę - u Ciebie będę mogła się dużo nauczyć. Ale zapraszam również do siebie! Może choć ucieszysz oczy moimi zdjęciami 

Aniu (akl62)! Cieszę się, że Ci się podoba

Aniu (wielkakulka)! Mam trochę inne podejście do tych kwestii. Jeśli np. jadę za szybko, nie patrzę na to, czy inni jechali szybciej. Zachwycona mandatem nie jestem, ale trudno - jechałam za szybko. Godzę sie rzeczami, na które nie ma wpływu. Z jednym nie umiem - z niesprawiedliwością. Ale w przypadku madatu miałoby to miejsce, gdybym go dostała mimo, iż jechałam przepisowo. Na Twoim miejscu cieszyłabym się, że dostałam tylko 50 zł. I zaraz mi się lepiej żyje

Kaniu! Jak to miło, że tak ucieszyłaś się z widoku mojego Westlanda. I że podoba Ci sie Kosmos. Z pnących, jakie mam, Westlanda lubię najbardziej, bo kwitnie jak szalony i jeśli ma przerwy - to krótkie

Stasiu (skorpion811-51)! Witaj u mnie

- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Ale u cb się dzieje cudny ogród wprost bajeczny podoba mi sie u cb
Zapraszam do mojego ogródka

Zapraszam do mojego ogródka

Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
Ale świetna latarenka
. Szukam właśnie czegoś takiego do swojego domku, tylko że w kolorze czarnym. Pokażesz wrzosy w ogródku?

- wielkakulka
To było kilka lat temu i tylko raz w życiu - tu powód do szczęścia i dumy.
Kaniu kolor zawsze można zmienic. Czarna farba w sprayu, na swieżym powietrzu i przerobisz na czarną latarenkę.
Kaniu kolor zawsze można zmienic. Czarna farba w sprayu, na swieżym powietrzu i przerobisz na czarną latarenkę.
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu
bardzo podoba mi sie Twój Westerland
I ta biała latarenka też .
Już raz to pisałam, ale gdzieś wcięło.

I ta biała latarenka też .

Już raz to pisałam, ale gdzieś wcięło.

- wielkakulka
Zdarza się, że znikaja posty, ale chyba wtedy jak klikniesz odpowiedz, a w tym czasie ktos inny odpisze i wyśle post.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Widzę, że ktoś
obdziela latarenkami.
Ale wszystkie mi się podobają......kwiaty i trawki......
Uniola chyba pokażnych rozmiarów w porównaniu z moją.
Swoją przezimuję na balkoniku a wiosną dopiero wysadzę do ogrodu.
O ile przezimuje, bo to nigdy nic nie wiadomo.

Ale wszystkie mi się podobają......kwiaty i trawki......

Uniola chyba pokażnych rozmiarów w porównaniu z moją.
Swoją przezimuję na balkoniku a wiosną dopiero wysadzę do ogrodu.
O ile przezimuje, bo to nigdy nic nie wiadomo.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Aniu, dziękuję za Kosmos.
Piękny jest,jak wyjdę z bankructwa to będzie moja. W tym roku mogę już tylko nawozy jesienne i korę. 

- sweety
Są takie okresy w życiu, że wszystko wali Ci się na głowę. Powiem jednak jak Scarlett O'Hara - pomyślę o tym jutro... A dziś mam dla Was znowu mnóstwo zdjęć. Jeszcze tyle kwiatów u mnie kwitnie. Róże szaleja i mają dużo pąków. Rudbekie nie dają za wygraną, szczególnie te wysiane przez mnie. Dalie mają mnóstwo kwiatów i pąków. No i kwitnie mój pierwszy w życiu oleander. Zaczyna także kwitnienie Jan Paweł II, choć nie każcie mi tłumaczyć, jak to jest możliwe. A może to jakiś inny powojnik? Nie wiem. No i marcinki mają pąki...

Krzyżak, którego juz pokazywałam zamieszkał na dobre na głównej rabatce. Zrobił potężną, misterną sieć między Piórkówką a jodłą i nie zmierza się nigdzie stamtąd ruszać.

Piotrze! Skorzystałam z zaproszenia i wstąpiłam do Ciebie. Na pewno nie ostatni raz
Zapraszam Cie także do mnie!
Kaniu! Co do latarenki juz wszystko wiesz
A wrzosy sfotografuję jeszcze dziś, więc wieczorem powinnam je zmieścić. Ale ostrzegam - jakieś wielkie wrzosowisko to nie jest...
Aniu (wielkakulka)! Widzę, że jesteś złotą raczką. Także lubię sama różne rzeczy zrobić. Lubię to poczucie satysfakcji
Krysiu (Ignis05)! Cieszę się, że Ci się podoba
Niekiedy i większe posty wcina, a mnie nawet sie zdarzyło - że mi sie wątki pomyliły
Grażynko! No i fajnie, że Ci sie podobają
Moja uniola jest trochę większa niż Twoja i poszła do gruntu. U nas zawsze można liczyć na biała kołderkę, więc mam nadzieję, że przetrwa
Spodobała mi sie na zdjęciach od Schmita, potem widziałam ja u Ciebie - zapragnęłam i ja 
Beatko (beata68)! Także w tym roku zastopuje. Tylko posadzę cebulowe, które już mam. No i posadzę róże, które mam już zamówione i opłacone. A Kosomos z czystym sumieniem mogę Ci polecić

Krzyżak, którego juz pokazywałam zamieszkał na dobre na głównej rabatce. Zrobił potężną, misterną sieć między Piórkówką a jodłą i nie zmierza się nigdzie stamtąd ruszać.

Piotrze! Skorzystałam z zaproszenia i wstąpiłam do Ciebie. Na pewno nie ostatni raz

Kaniu! Co do latarenki juz wszystko wiesz

Aniu (wielkakulka)! Widzę, że jesteś złotą raczką. Także lubię sama różne rzeczy zrobić. Lubię to poczucie satysfakcji

Krysiu (Ignis05)! Cieszę się, że Ci się podoba

Grażynko! No i fajnie, że Ci sie podobają

Beatko (beata68)! Także w tym roku zastopuje. Tylko posadzę cebulowe, które już mam. No i posadzę róże, które mam już zamówione i opłacone. A Kosomos z czystym sumieniem mogę Ci polecić

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Widzę, że i żółwika sobie zafundowałaś.
Fajna roślinka i bardzo długo kwitnie.
Nawet na forum widać jesienne nastroje, bo wszystko jakby siadło i nie bardzo chce się ludziom pisać.
Ale zimą znowu ruszy, bo tak to już z tym forum jest.

Fajna roślinka i bardzo długo kwitnie.
Nawet na forum widać jesienne nastroje, bo wszystko jakby siadło i nie bardzo chce się ludziom pisać.
Ale zimą znowu ruszy, bo tak to już z tym forum jest.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- sweety
Staram się Grażynko dobrać tak rośliny, by o każdej porze roku coś dodawało koloru mojemu ogrodowi. Stąd żółwik, polecany przez inne forumki. O nastrojach wolę nic nie mówić...