Witam Wszystkich serdecznie
Cieszę się że ktoś tu jeszcze zagląda
Renatko ,znaki już są w postaci kamieni wkopanych w ziemię

koniecznie muszę zlikwidować płot za brzozami ,ponieważ blokuje on przejście na drugą część ,znajomi upodobali sobie przejście częścią nowej rabaty
Asiu ,Twój ogród również jest piękny

w tak szybkim tempie stworzyłaś piękne miejsca i rabaty .Masz równy teren, wiec za rok może dwa to będzie Twoja piękna ogrodowa bajka
Aguś, dziękuje
Serduszka ,Tobie również dziękuje
ElzbietaaG,ta różyczka faktycznie jest wyjątkowa :)w tym roku postanowiła urosnąć do tak wysokich rozmiarów, że widać ja również z różnych zakątków ogrodu
Piotruś ,oczywiście jesteśmy w kontakcie ,dziś nie pada ,wiec postaram się złapać to miejsce i przesłać na pw
Gosiu ,czasem ten stary drzewostan mnie denerwuje ,dużo z nim dodatkowej pracy,oj dużo

,co to będzie jak zasypie moje kwiatowe nowe rabaty
Mandragora,witam Cię serdecznie i dziękuje za miłe słowa.Kokornak po posadzeniu nie wymaga troski ,u mnie w tym miejscu miał zapewnioną wilgoć i zacisze które zapewniały świerki posadzone przy ogrodzeniu .Nie wymarzł ,ale ten jeden zielony badylek stał tak przez kilka lat .W chwili obecnej ma tylko cztery przyrosty od korzeni ,ale jest ich więcej tam na górze .Dodam jeszcze że jest bardzo trudny w rozmnażaniu

ale chyba coś z tego wyszło ,mam pęd zielony i cały
Adi82 witaj

dziękuje i oczywiście zapraszam do dalszej wędrówki