Moj zielony Raj

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
as1112
200p
200p
Od: 28 mar 2012, o 15:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Moj zielony Raj

Post »

Ogród jak marzenie ;:224 Zakupy z targów świetne. Też myślałam na nie pojechać ale niestety nie udało się :(
Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Nie zanudzasz, nie zanudzasz ogród jest piękny koniec i kropka :) Śliczny
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
serduszka
50p
50p
Od: 2 wrz 2011, o 20:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam :wit , obejrzałam wszystkie zdjęcia Twojego ogrodu i jestem pełna podziwu ;:63 Zachwyciła mnie różnorodność roślin w Twoim ogrodzie oraz barwna kolorystyka. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ElzbietaaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sie 2008, o 14:57

Post »

Różyczka na 1 zdj. niesamowita ;:111 połączenie różu i żółci a jaka efektowna strojnisia ;:215
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 17:38

Post »

No ciekawie jak coś pisz na PW to ci podpowiem coś albo radkę dam :wit
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Awatar użytkownika
gogo76p
500p
500p
Od: 23 maja 2012, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jak ja ci zazdroszczę tego starego drzewostanu na działce!Te zdjecia z daleka robią wrażenie i pokazują jak fajnie się wkomponowałaś w to ;:63
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Witaj :wit Jestem pierwszy raz u Ciebie i zakochałam się w Twoim ogrodzie ;:167 Może za sprawą brzózek, które uwielbiam...
Czy kokornak jest trudny w uprawie? Masz go kilka lat, jak na początku było z przezimowaniem? Jakie miał w pierwszym sezonie przyrosty i czy potem przemarzł i odbijał od korzeni? Czaję się na niego, a nic o nim nie wiem ;:180
Będę zaglądać :D
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Adi82
50p
50p
Od: 16 cze 2012, o 23:47

Post »

Jakie zanudzanie takie zdjęcia można oglądać godzinami. Przepięknie u Ciebie ;:138
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Kontakt:

Post »

Witam Wszystkich serdecznie :wit
Cieszę się że ktoś tu jeszcze zagląda ;:196
Renatko ,znaki już są w postaci kamieni wkopanych w ziemię :;230 koniecznie muszę zlikwidować płot za brzozami ,ponieważ blokuje on przejście na drugą część ,znajomi upodobali sobie przejście częścią nowej rabaty ;:202
Asiu ,Twój ogród również jest piękny ;:196 w tak szybkim tempie stworzyłaś piękne miejsca i rabaty .Masz równy teren, wiec za rok może dwa to będzie Twoja piękna ogrodowa bajka ;:168
Aguś, dziękuje ;:196
Serduszka ,Tobie również dziękuje
ElzbietaaG,ta różyczka faktycznie jest wyjątkowa :)w tym roku postanowiła urosnąć do tak wysokich rozmiarów, że widać ja również z różnych zakątków ogrodu ;:oj
Piotruś ,oczywiście jesteśmy w kontakcie ,dziś nie pada ,wiec postaram się złapać to miejsce i przesłać na pw
Gosiu ,czasem ten stary drzewostan mnie denerwuje ,dużo z nim dodatkowej pracy,oj dużo ;:224 ,co to będzie jak zasypie moje kwiatowe nowe rabaty ;:111
Mandragora,witam Cię serdecznie i dziękuje za miłe słowa.Kokornak po posadzeniu nie wymaga troski ,u mnie w tym miejscu miał zapewnioną wilgoć i zacisze które zapewniały świerki posadzone przy ogrodzeniu .Nie wymarzł ,ale ten jeden zielony badylek stał tak przez kilka lat .W chwili obecnej ma tylko cztery przyrosty od korzeni ,ale jest ich więcej tam na górze .Dodam jeszcze że jest bardzo trudny w rozmnażaniu ;:131 ale chyba coś z tego wyszło ,mam pęd zielony i cały ;:138
Adi82 witaj :wit dziękuje i oczywiście zapraszam do dalszej wędrówki
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oki to czekam i będziemy coś myśleć ale napisz metraż ok
Spis tematów
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czemu nic sie nie dzieje daj fotki z działania nad rabatką ;:3
Spis tematów
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Piotruś ,daj mi kilka dni ,to dopiero początek i deszcz pada od dwóch dni,nie ma roboty ;:222 oglądałam dziś Klon palmowy "Acer Palmatum Atropurpureum" :tan piękny ale się zastanawiam czy w naszych warunkach przetrzyma zimę
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Piotr=)
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja mam 7 klnów palmowych (5 gatunków) i były okryte flizeliną zwykłą i potem z flizeliny zimowej wory szyłem i na nie zakładałem i przeżyły zimę bezproblemowo więc powinny u mnie byly mrozy nawet ponaza 27 wiec rade dały
Spis tematów
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

u mnie mrozy sięgają ponad -30 C' ,trochę czytałam o tych Klonach i chyba zaryzykuje ;:108
Mój zielony raj.
Awatar użytkownika
piofigiel
1000p
1000p
Od: 11 lis 2009, o 17:15

Post »

Witam :D Piszesz o klonach, więc się odezwę. U mnie przetrwały zimę ale nie wytrzymały lata, albo to sprawka mysiora, jeszcze śledztwo trwa, na razie podlewam i mam nadzieję że wiosną odpuszczą.
Kiedy patrzę na niektóre zdjęcia Twojego ogrodu, wydaje mi się że to zdjęcia z mojej 'dżunglii', moja mnie już trochę napawa niepokojem, natomiast u Ciebie mimo dorosłości roślin, jeszcze spory luz. Podoba mi się bardzo. nie widać również suszy, czy to sprawka sprzyjającej aury czy podlewania?

Pozdrawiam Tomek :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”