Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Zdjęcia naszych ogrodów.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witajcie w mojej 'bajce"..dopiero się pisze :) prawie lato..

Post »

Fajny ten trójnóg, a na pewno czepliwy ;-) Za mną też chodzi Rougucchi ;:224
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

On nogów Agunia to ma wiecej :wink: czepliwy Rougucchi to nie jest trzeba ponoc podwiązywac ...ale napatrzyłam sie u Robaczka i bym chciała takiego śliczniaka koło różyczek rypnąć ;:173
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kurczaki, to będziesz musiała podwiązywać, ale myślę, że efekt będzie piękny :)
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Keetee! Moja praca bywa fajna, ale niekiedy ... Jakbym się na chwilę nie oderwała, to bym zwyczajnie zwariowała. Sosna skradła moje ;:167 A i ja bedę robię rozsady i siać, bo na wiosnę będzie jak znalazł, a jaka satysfakcja ;:138 Drapak super :heja
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Dorotko,którymi szlakami trzeba chodzić,żeby takie skarby znajdować?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosia wiesz co sasiadowi sie znudził drapak ,a ja kocham takie badziewie ;:173 Ten dzban co Ci sie podobał tez dostałam , bo chciał wyrzucic ;:14
Aneczka widziałam jaki profesjonalny stół przygotowałaś....bedzie tych cudów oj bedzie ;:173
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Majka co te róże z nami robią....ja nie mogłam im się oprzeć i wzięłam te circusy oprócz zółtej i jeszcze jakiejś co nie była napakowana A wiesz ,ze jednak jest Eden tak go bardzo chciałam z tej szkółki Na jakie różyczki to ja Ciebie namówiłam ,ja ...ja przeciez to Ty tu robisz za winowajcę dzisiaj miałam niezła zagwózdkę jak powsadzac arabelki koło róz , których jeszcze nie ma

Dorotko, dopiero doczytałam o Edence ;:138 super. Ja winowajca :;230 :;230 , a kto pisał, o tym czerwonym.... :;230 jak zaczęłam czytać, to też mnie wzięło i domówiłam trzy :;230 :;230 ja jednak skusiłam sie na żółtego, zdjęcie tam jest do bani, zresztą jak prawie wszystkie. Koniecznie musimy im sprzedać nasze foty ;:224 ;:224
Ej, żeby na mnie nie było, to ja Arabelki mam w donicach, które zakopałam koło róż. :;230 :;230
Chyba je wykopię i będą rosły poza rabata różaną. ;:oj
Mogłam je poskromić tylko poprzez przycięcie do zera, a i tak znowu kwitną. :;230
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Fajne to wiklinowe cudeńko. Dorotko nie jestem pewna, czy Rooguchi pasuje do niego, on rośnie raczej pionowo, a przy tym stożku fajnie by wyglądało coś co by się wokół niego owijało.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam środowo kochani , wychyliłam z Wami kawunie i czas sie zbierać....ruszyć w dzień :uszy
Cos pogoda ma sie psuć od dzisiaj ja tam mam zyczenie aby jeszcze przewisiała jak najdłuzej , wczoraj było tak cudnie ;:173
A ....wypije jeszcze jedna kawusię :uszy
Majeczka nie masz pojecia jak sie ciesze z Edena , powiedz mi przez sezon jak duzy urósł u Ciebie :?: Nic nie dadzą Twoje protesty ,jestes straszliwym roznosicielem tego różanego choróbska ;:108 No oczywiscie nie działasz w pojedynkę... :wink: Maja , gdybym patrzyła na ichniejsze fotki circusów , raczej nic bym nie zamówiła, no beznadziejni są :roll: ,żadna nie ma porządnego zdjęcia ;:185 Poslij im Swoje foty, sa bajeczne ;:173 Poczytałam troche opisów i nie wszystkie sa bardzo napakowane , a ja chciałam takie jak Pashminka ;:108 Co mi radzisz z Arabellkami , koniecznie chce je mieć koło róż,tylko powiedz ile miejsca muszę im przeznaczyć
Beti , szczerze tez watpie w ten mój pomysł z Rougucchim, ....ale na razie nie mam pomysła co na to przeznaczyc....ech ,dobra ....moze mnie olsni na wiosnę , na razie bedzie czekał na zime i babkowe ozdoby :uszy
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorotko, a jakby tam dwa posadzić? Z jednej Rooguchi, a z drugiej też dzwonkowy to mogłoby fajnie wyglądać. :D
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No podobają mi sie Beti te dzwonkowate baaardzo , np Princess Diana ;:173 ale nie wiem czy nie lepiej im przeznaczyc jakas ażurowa podporę....pomyśle na wiosnę ,teraz mam głowę rózami zapchaną na maxa ;:219
Lecę po ciepłe bułeczki :wit
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witaj Dorotko, jestem pełna podziwu dla ciebie bo nie dośc ze gromadka dzieci do "zgospodarowania" w okresie szkolnym to masz czas i checi na myślenie o ogródku ,drapakach :;230 i innych "gadach" typu róże.
Czy nadal wstajesz tak wcześnie rano czy juz pozwalasz sobie pospać troszkę dłużej ;:196
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewcia wstawam wstawam , juz tak mam ;:196 Sraszebna gonitwa na poczatku miesiąca...ale co tam , damy radę :uszy
Wiesz mi takie myslenie o ogródku ,grzebanie i Wy na forum , to tylko dodaje siły ....zdecydowanie lubie to ;:196
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, wiklinowy stożek super, ale raczej nie dla Rooguchi...Rooguchi posadź między różami jeśli chcesz, on będzie się pokładał na krzewach, pędy ma jak u powojników bylinowych, tylko dłuższe. Na tym stożku musi być coś "czepnego", co będzie go zgrabnie oplatać aż powstanie kwiatowa choineczka :D
Princess Diana u mnie rośnie razem z Rooguchi, fajny duet ;:333
Miłego dnia :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No własnie Kasia ,miałam watpliwosci co do tego powojnika...Dzięki za rady, obmysle jeszcze solidnie sprawę ,u Ciebie mnie zachwycaja oba , podoba mi sie jeszcze bardzo Sensation ;:173

Obrazek

Haidi klumy będą niebawem się popisywać ,śliczniaki

Obrazek

bardzo długo kwitnie ten bodziszek Salome ;:333

Obrazek

zwiastujące niestety jesień Marcinki

Obrazek

królujace teraz rozchodniki okazałe ;:173
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”