Zielony świat Moniki cz. 3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony świat Moniki cz. 3

Post »

Szalejesz dziewczyno z tymi wątkami. :) Pamiętaj o mnie (odwiedzinach) tylko daj szybciej znać bo np. dzisiaj i jutro mnie nie ma po południu.
Awatar użytkownika
Nolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2012, o 09:54

Post »

I ja się wpisuję w części trzeciej :wit Widzę, że zakupy jak i towarzystwo były udane :D Fajnie, że możecie tak się spotykać, a ja jakoś specjalnie nie widzę forumowiczów z moich stron, a szkoda. No i zaszaleć z zakupami nie ma specjalnie gdzie, dobrze, że mamy to forum, gdzie można spotkać, choćby wirtualnie, osoby o podobnych zainteresowaniach :D
Awatar użytkownika
polikola
500p
500p
Od: 16 maja 2012, o 15:31

Post »

Nolinka do mnie masz całkiem blisko :D

super zakupy zrobiłaś a w ogóle ekstra, ze udało się spotkać z innymi zielono zakręconymi
na zdjęciach z działki widzę, że Twój M. też się przykłada, chyba że to tylko do zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Siemka dziewczynki :wit
Justynko - już się martwiłam, że mnie moderator pogoni ;:224 to się zmobilizowałam i jest nowa część ;:215 Dam znać jak się będę do ciebie wybierać ;:196
Nolinko - witaj kochaniutka! u mnie też nie ma gdzie poszaleć zakupowo, jest kilka szkółek ale z tego co wiem to raczej drogo i tylko iglaczki są, bylinek to u nas jak na lekarstwo ;:185 Dobrze, że można zaopatrzyć się na forum w sprawdzone roślinki bo rosnące w naszym klimacie i z powodzeniem hodowane w ogrodach sprzedających i oczywiście się wymieniać ;:215 A spotkania są rewelacyjne - w tym roku mieliśmy 4 większe spotkania i to nadal za mało, chciałoby się więcej bo nawet doba nie starczy żeby się nagadać ;:172
Polikola - no to szykuj spotkanie z Nolinką, jak wieść pójdzie w eter to zaraz znajdą się kolejni chętni ;:172 Co do mojego M. to musiał się przyzwyczaić do myśli posiadania działki, która dotychczas kojarzyła mu się tylko z kiełbaską z grilla :;230 Ale muszę przyznać, że powoli się rozkręca i jestem z niego dumna tym bardziej że on bardziej kompoterowo-samochodowy niż roślinkowy ;:172
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p
Od: 28 wrz 2011, o 00:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit
Pracowita niedziela była :) Ale i pogoda dopisywała, na jesienne porządki :)
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kamilko właśnie było bardzo ładnie, ciepło i słonecznie, pogoda akurat na sadzenie ;:215
Trzeba korzystać ze słonka po podobno od środy ma przyjść pogorszenie pogody ;:174
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

3 część już? ;:219

dzielnie pracujecie na tej działeczce ;:63 i zakupy widzę też udane ;:108
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Nareszcie ja też dotarłam do kolejnej części :D Widzę,że sadzenie szło,aż iskry pryskały,a twój Misiek faktycznie ładnie wygląda z konewką ;:oj Tylko tych kaloszy brakowało :;230 Pozdrowienia dla mamuni :wit
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Ależ pędzisz.U Mnie ledwo parę stron, a u Ciebie trzecia część.Zakupy super.
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Oh Monia pędzisz z wątkami , że szok ;) Zakupy super . Też mam zamiar kilka iglaków kupić i chyba jutro mojego M wywiozę gdzieś do szkółki :;230
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Monia,na następne spotkanie mama niech z tatuńciem przyjedzie,może złapią z M wspolny jakiś temat i nie bedzie zwracał uwagę na chabazie.Mój juz i tak stracił rachubę jak stwierdził na spotkaniu,że 95% ogrodu to zdobycze. :;230
Awatar użytkownika
Migotka
500p
500p
Od: 22 mar 2011, o 00:25
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hehe Moniko, nie jestem na bieżąco, raz na jakiś czas "obczaję" jakiś wątek(jeden z tych, ulubionych, albo znajomych), czasem coś napiszę, bo muszę :) no a w takim wątku jak Twój to ciężko być na bieżąco, on żyje swoim życiem :wink: Fajnie jest robić zakupy i zaczynać urządzać coś "od nowa" - jak Ty swoja działkę - mam nadzieje, że w przyszłym roku ja tez zacznę coś działać wokół domu :wink:
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie ma jak zamieszać eMowi w głowie :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wieczorowo szanownych gości :wit

Mniodkowa - widzę, że wróciłaś z wojaży ;:108 Nadrabiaj zaległości bo zanim się obejrzysz będzie czwarta część ;:224
Lucy - heloł :wit Masz racje, urodzinowe kalosze zostały w domu ;:202 muszę to naprawić ;:108 przekażę Miśkowi słowa uznania, pewno będzie dumny jak paw :;230 Całuski od Mamci Tereni ;:196
Jurku - witam kochany ;:138 widzisz, ja taka gaduła to i wątek galopuje ;:224 cieszę się, że jesteś ;:196
Aguś - szkoda, że cię nie było, ale na pewno nadrobimy w przyszłym roku prawda ;:215 mojemu M. iglaczki bardzo się podobały i coś czuję, że sam będzie chciał kupić więcej ;:224
Małgosiu - kochana jakby moja mama przyjechała na spotkanie z tatuńciem to uwierz mi Lucy byś musiała czyste gacie dawać bo zaręczam że by się obsikała ze śmiechu i to dosłownie - mój tata to niezły jajcarz ;:215
Joasiu - skoro masz tak mało czasu na fo to tym bardziej cieszę się, ze miałaś czas na zerknięcie do mnie ;:196 To w przyszłym roku będziemy podziwiać cuda z Twojego ogródka ;:215
Aniu - małe zamieszanie nie jest złe ;:224
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Witaj Moniko, rewizytuję Twój ogród ale prawdę mówiąc trafiłam na niezłą imprezkę. Najlepsze życzenia urodzinowe ;:172
Gratuluję genialnych zakupów.
Teraz muszę wrócic do wcześniejszego wątku, żeby poznac ogród, bo tu jakoś zdjęc nie widzę.
Ale i tak atmosfera rewelacyjna :tan
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”