Na piaskach nadwieprzańskich
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Na piaskach nadwieprzańskich
I ja bardzo dziękuje za superowe spotkanie 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
..i ja ściskam Was mocno grunt to rodzinka 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Danusiu,widziałam w wątku lubelskim wasze fotki,super spotkanko.Nabrałam ochoty na następny rok.Jak wytrzymujecie okres jesiennozimowy bez spotkań?
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Małgosia o ile pamietam , to nie ma przerwy w spotkaniach 

A więc już na spokojnie, bez stresu przedspotkaniowego czy przyjadą, czy się wszystko uda.
Dziękujemy serdecznie wszystkim naszym miłym Gościom za przybycie, za wspaniale spędzony czas w Waszym towarzystwie. Mamy nadzieję że wszystko się udało.
Małgosiu oprócz tych spotkań zapisanych w kalendarzu jest jeszcze sporo takich w mniejszym gronie, przed nami jest jeszcze parę.
Masz rację Dorotko
Dziękujemy serdecznie wszystkim naszym miłym Gościom za przybycie, za wspaniale spędzony czas w Waszym towarzystwie. Mamy nadzieję że wszystko się udało.
Małgosiu oprócz tych spotkań zapisanych w kalendarzu jest jeszcze sporo takich w mniejszym gronie, przed nami jest jeszcze parę.

Masz rację Dorotko

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witajcie Danusiu i Andrzejku dopiero dzisiaj piszę ale wczoraj nie miałam już siły włączac komputera a w sobotę jak wróciłam to nie było kiedy, ale baardzo Wam dziękuję za miłe przyjęcie nas i oprowadzenie po ogrodzie i za zielone
Wg uwowy już dzisiaj znów tam byłam i odebrałam roślinki, na działeczce było tak cichutko i spokojnie, aż trudno uwierzyć że wczoraj było tam aż tyle osób.

Wg uwowy już dzisiaj znów tam byłam i odebrałam roślinki, na działeczce było tak cichutko i spokojnie, aż trudno uwierzyć że wczoraj było tam aż tyle osób.
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Danusiu i Andrzejku!
Dziękujemy za przemiłe chwile spędzone u Was,dopiero dzisiaj wróciliśmy do domu z działki,pojechaliśmy tam prosto ze spotkania składając Mirce sprawozdanie.A,że tam brak internetu dlatego spóżnione nasze podziękowanie.Wasza działka urządzona jest przepięknie, funkcjonalnie,doprowadzona do perfekcji.Jesteście wspaniałą rodziną co widać było po zaangażowaniu Waszych dzieci w przygotowaniu przyjęcia.Miło nam zauważyć,że cieszycie się sympatią nie tylko w śród nas ale przyjaciół i sąsiadów/nawiasem mówiąc bardzo miłych/.
Serdecznie Was pozdrawiamy/specjalne pozdrowienia od Miry/ Zosia i Edward
Dziękujemy za przemiłe chwile spędzone u Was,dopiero dzisiaj wróciliśmy do domu z działki,pojechaliśmy tam prosto ze spotkania składając Mirce sprawozdanie.A,że tam brak internetu dlatego spóżnione nasze podziękowanie.Wasza działka urządzona jest przepięknie, funkcjonalnie,doprowadzona do perfekcji.Jesteście wspaniałą rodziną co widać było po zaangażowaniu Waszych dzieci w przygotowaniu przyjęcia.Miło nam zauważyć,że cieszycie się sympatią nie tylko w śród nas ale przyjaciół i sąsiadów/nawiasem mówiąc bardzo miłych/.
Serdecznie Was pozdrawiamy/specjalne pozdrowienia od Miry/ Zosia i Edward

No właśnie Iwonko a dziś tak cicho i smutno, tez byliśmy dziś żeby dokończyć porządki i podlać działkę.
Zosiu i Edziu to nam było niezwykle miło że przybyliście do nas, dziękujemy za miłe słowa, z wzajemnością prosimy przekazać pozdrowienia Mirze .
Zosiu i Edziu to nam było niezwykle miło że przybyliście do nas, dziękujemy za miłe słowa, z wzajemnością prosimy przekazać pozdrowienia Mirze .
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Danusiu przecież tam na działce było czyściutko nawet nie było widać że dzień wcześniej coś się tam działo.Miałam pozbierać szyszki ale jakoś nie bardzo mi się chciało... Zapomniałam Ci jeszcze napisać że nie przywiozłam Andrzejowi tej miodunki o której mu mówiła bo nie bardzo mogłam ją rozdzielić przez te wielkie liściory, może na wiosnę jak będzie wychodzic to będzie łatwiej, ale będę pamiętać 

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne szczegóły Danusiu, w których widać ukryty wymiar przyrody. Rutewki u ciebie nie zauważyłam. Szkoda, bo pewnie bym sępiła 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Danusiu wprost przepiękna ta ślazówka fioletowa
Andrzejowe fotki jak mniemam jak zwykle...perfecto
Musze pogonić ten mój sadziec bo coś mi się ociąga z kwitnieniem

Andrzejowe fotki jak mniemam jak zwykle...perfecto

Musze pogonić ten mój sadziec bo coś mi się ociąga z kwitnieniem

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
A mnie jak zwykle zazdrość w dołku ściska, nie tylko o ogród czy spotkania, ale głównie za piekne zdjęcia.
No, normalnie kompleksów się przez to forum nabawiłam.

No, normalnie kompleksów się przez to forum nabawiłam.

Wandziu będzie jeszcze pewnie okazja
Taki mamy podział prac na działce Dorotko, Andrzej pracuje, robi fotki a ja odpoczywam
Witam Mariolu, nasza działka jest zawsze otwarta na miłych gości, może kiedyś. Kompleksów to ja się nabawiłam oglądając tyle pięknych miejsc które ludzie tu pokazują.
Jeszcze parę fotografii z wczorajszego pobytu

Murek zdał egzamin, widać wyraźnie różnicę we wzroście trawy, kolejny niżej już wytyczony i pewnie , znając mojego M w sobotę będzie zrobiony

Tuberoza - zapach niesamowity, jakoś zapomnieliśmy zrobić zdjęcie jak była w pełnym rozkwicie

Jeszcze milin nas zaskoczył kwiatkami

Taki mamy podział prac na działce Dorotko, Andrzej pracuje, robi fotki a ja odpoczywam

Witam Mariolu, nasza działka jest zawsze otwarta na miłych gości, może kiedyś. Kompleksów to ja się nabawiłam oglądając tyle pięknych miejsc które ludzie tu pokazują.

Jeszcze parę fotografii z wczorajszego pobytu

Murek zdał egzamin, widać wyraźnie różnicę we wzroście trawy, kolejny niżej już wytyczony i pewnie , znając mojego M w sobotę będzie zrobiony

Tuberoza - zapach niesamowity, jakoś zapomnieliśmy zrobić zdjęcie jak była w pełnym rozkwicie

Jeszcze milin nas zaskoczył kwiatkami