Danusiu Michaś jest ślicznym chłopcem, niedawno był taki malutki, z pewnością Dziadek jest z niego dumny.
Mój wnuczek w przedszkolu także bardzo płacze, odbieramy go po obiedzie, ale dzisiaj nie pojechalam, gdyż leżę na łożu boleści.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Danusiu, ja nawet nie wiedziałam, że ty założyłaś wątek. Gdyby nie twoja wizyta u mnie, to nadal żyłabym w nieświadomości.
POdaj mi kochana na pw swój telefon na wypadek, gdybyśmy nie mogli trafić.
Do miłego
Przybiegłam z rewizytą i będę na pewno częstym gościem.Zdjęcia zachodów słońca są nieziemskie,w ogóle robisz piekne foty,a wnusia zazdroszczę,bo u mnie nie prędko będę babcią,o ile w ogóle do tego dojdzie.
Widzę,że Wandzi spodobało się u Lubelaków i jest częstym gościem,nie dziwię sie,bo tworzycie zwarty i serdeczny kolektyw.Pozdrawiam serdecznie.
Geniu, Teresko niestety sytuacja wymusiła to że i nasz szkrabek idzie od października do żłobka, mam nadzieję że będzie mu tam dobrze.
Wandziu wątek założyłam ze względu na nasze niedzielne spotkanie żeby mieć info na bieżąco i kontakt z Wam. Nie za bardzo co jest pokazywać po tegorocznej zimie u nas, straty były bardzo duże ale mam nadzieję że w następnym roku będzie lepiej.
Witam Małgosiu, fotki są Andrzeja, ja pisze a on wstawia jako obyty z forum. Nie widzę żadnego problemu żebyś i Ty wzięła przykład z Wandzi
Danusiu,8go mam spotkanie u siebie na zakończenie lata imamy sobota-niedziela agrę,ale w przyszłym roku nie mówię nie.Czy mieszkasz blisko Misi?M ma rodzine w lubelskim,z którą nie utrzymuje kontaktu,ale może czas to zmienic.
Cieszę się że nadal będę mogła oglądać Wasz ogród w lesie ...kwiaty i piękne zachody słońca..zgadzam się z Małgosią.... lubelskie to prężna grupa wspierająca się wzajemnie... miło się do takich wątków wraca....część poznałam w Sulejowie ale nie można było ze wszystkimi porozmawiać...
Ja mam nadzieję,że nasza grupa kujawiaków też będzie coraz bardziej prężna,na co wskazuje wczorajsze spotkanie.Może w przyszłym roku umówię się z Genią i razem wybierzemy się w wasze strony.
Jest mi smutno ze nie mogę być dzisiaj u Was. Życzę wszystkim przyjemnego spotkania, obgadajcie plany na następne.
Pozdrowienia dla gospodarzy i forumowiczów którzy zjawią się na spotkaniu.