Renia nowy aparat czy chłopaków przeszkoliłaś-zdjęcia ostatnie takie ostre ,ale i tak nie wiem co to!Ja w przetworach siedzę i pomału ogóry i pomidorki zaczynają mi się śnić po nocach,wiesz u mnie ilości hurtowe
Renatko zdjęcia super. ja swoje też telefonem robię. Zawsze pod ręką, i na spacerze i w pracy. DO oogródka też biorę, bo przecież wtedy wszyscy akurat musza do mnie dzwonić.
Burza z piorunami w domu na nikogo pewnie by dobrze nie działała , dostałam dzis 2 paczki a był inny listonosz i nie zostawił u sąsiadki bo nie wiedział no i się rozpętało .
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Renatko nie przejmuje się wyjdź i pospaceruj, zaśpiewaj sobie głośno, ale nie daj się tyranizować. Jesteś osobą pracującą ciężko i masz prawo do przyjemności. Gdybyś pracowała poza domem miałabyś swoje konto i nikt nie robiłby Ci awantur o wydane pieniądze.
Trzymaj się!
Bądż dzielna.Wiem że to trodne,ale jeżeli dawałaś radę do tej pory,dasz i teraz.Jesteś silna.Nawet sobie z tego dokładnie nie zdajesz pewnie sprawy.Jesteś silniejsza niż Ci się wydaje!!!!!!!I pamiętaj:Pan Bóg nierychliwy,ale zawsze sprawiedliwy.