Marzko
Moje zaangażowanie i zainteresowanie różami jest świeże, więc i intensywne. Na razie różyczki nie podcinają mi skrzydeł, pomagają, ja im daję na rozkręcenie sporo czasu. W promocji dorzucam dobre podłoże rozmowy i glaskanie. Mało chorują, dzisiaj dostały pierwszy w tym sezonie oprysk.
Zastanawiam się czy już dać im trochę potasu...
Anetko
Mój 'Knips' ma U mnie niezbyt ładny pokrój, mimo, że ładniejszy niż u 'Stadt Rom', i równie obficie kwitnie, jest całkowicie zdrowa. 'Tip -Top' jeszcze raz zaprosisz, czy już nie?
Jolu
Ja naprawdę prawie nic nie robię z różami, okazały się łaskawie dla mnie, nie są takie kłopotliwe, jak myślałam, zapraszam częściej
Dorotko
U niektórych rozplenice potrafią wymarzać, u mnie na razie bez strat, bardzo je lubię, wszystkie bez wyjątku.
Majka
Oczywiscie kopczyki będą, tylko odgarnę jeszcze dalej niż jest teraz korę...uwierz mi, na żywo jest ładniej

ani chwili nie żalowalam wyboru, powiem jeszcze raz.
Dzięki Majka za jej rekomendację
'Graceful Palace' jest udaną różą, ale czekam na następny rok, zeby się rozkręcila, pod kopczykiem i przezimuje raczej fajnie.
Magda
Mówi się, że to siostry bliźniaczki, ale widziałam Twoją na żywo, jednak trochę inne, ale obie cudne...