Martuś, ja nie mam na razie sprecyzowanych planów na weekend, więc czemu nie? Zobaczymy tylko czy Asi będzie pasować, ok?
Dorotko, relacja jest też u
Tamaryszka, którego z resztą spotkałyśmy w Warszawie

Ta ostróżka nazywa się
La Boheme, ale nazwy szkółki nie pamiętam
Dorotko, spodziewałam się czegoś więcej po tych targach, w zasadzie na Gardenii było ciekawiej..miałam nadzieję na jakieś róże, ale w tym temacie nędza straszna. Kupiłam kilka powojników i perovskię (zwykłą i niską odmianę, nagrodzoną na targach). Nie było szaleństw, choc powojników jest sporo...
Asia, ale Ty masz lepsze foty! Może wrzucisz jakieś? Jeśli na którymś wyglądam jak człowiek to też poproszę
Monia, jeżowek mieli bardzo słaby wybór, a to co było, od razu zostało sprzedane

Foty moich roslinek będą jak je posadzę, będzie niespodzianka

Kupiłam odmiany znane i lubiane Krakowiak, Sweet Summer Love, Hela, Hanajima, B.Bride, Arabella, Alionuszka i coś jeszcze, sprawdzę potem nazwy
Dorotko, Asia się śmieje bo trochę bajerowałam wystawców i negocjowałam ceny...hihihi Potrzebna była agrowłoknina żeby zabezpieczyć tapicerkę w pięknym aucie Asi to poszlysmy do producenta i chociaż nie była na sprzedaż, po negocjacjach dostałysmy gratis, potem wycyganiłam w ramach promocji krążki torfowe..a producent wózków pożyczył mi jeden z ekspozycji do wywożenia kwiatków
Aszka, lawenda jest super, u mnie też wiszą woreczki satynowe z lawendą w garderobie
Ewa, super! Takie spotkania są bardzo fajne, nam też się szykuje kolejne
Edytko, głównie powojniki przytargałam ale w hurtowej ilości
Marzenko, szykuje nowe rabatki i sporo innowacji, pokażę jak będzie gotowe
April, podpytaj
Asię, może powie coś więcej

Szkoda, że Cię nie było, zapraszamy na Gardenię do Poznania