i zapraszam na ciąg dalszy.
 i zapraszam na ciąg dalszy.  
 Tak jak pisałem wcześniej,dzisiaj dendrobiowo.Od razu zaznaczam,że to nie moje kwitnienia ale sklepowe.
Pierwsze jednak mój 'stary',na którego kwitnienie czekam już od paru tygodni.To będzie jego drugie kwitnienie u mnie:
 /wkleiłem kwiatek z poprzedniego kwitnienia/
 /wkleiłem kwiatek z poprzedniego kwitnienia/No i nowości:
 tak wygląda w całosci...
 tak wygląda w całosci......a tutaj kilka szczegółów:

To kolejny:

...i zbliżenia:

A tutaj jeszcze trzy:

Ten z lewej to odpad z tego powyżej,ten z prawej to...niewiadomy a ten w środku to taki jak na obrazeczku.Juz nie kwitnie ale jeszcze niedawno był taki:

O chorobach już nic nie wspominam.Niech zostaną w poprzedniej części,czyli tutaj:http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 50&start=0

Czyżbyś znalazł kolejną grupę storczyków, które teraz będzie można u Ciebie oglądać. A tak w ogóle to gratuluję trzeciej już części.
 Czyżbyś znalazł kolejną grupę storczyków, które teraz będzie można u Ciebie oglądać. A tak w ogóle to gratuluję trzeciej już części.  

/
 /
 .
 . Bądź cierpliwy Henryku. Zauważyłam, że czym dłużej dojrzewają pąki,
 Bądź cierpliwy Henryku. Zauważyłam, że czym dłużej dojrzewają pąki,

( zaznaczam że to tylko moje refleksje)
 ( zaznaczam że to tylko moje refleksje) Dlatego myślę,że cierpliwie razem za mną poczekacie na otwarcie się wszystkich pąków tego ciemnego D.P.
 Dlatego myślę,że cierpliwie razem za mną poczekacie na otwarcie się wszystkich pąków tego ciemnego D.P.  

dla Halinki-Orange.Z podziękowaniami.
  dla Halinki-Orange.Z podziękowaniami. 

. I nie jest to kokieteria.
 . I nie jest to kokieteria.   , a i pokazać nie zawsze jest co...
, a i pokazać nie zawsze jest co...