Kupiłam 4 buteleczki bejcy, ale nic jeszcze nie eksperymentowałam,po prostu brak czasu.A taka jestem ciekawa efektu.Posadziłam tam nowe nabytki i uzupełniłam ziemię.Całość,nawet jeżeli wykończę,pokażę jak odzyskam aparat.Córka wzięła na udokumentowanie wojaży w ostatnich dniach wakacji

Cieszę się,że podoba Wam się pomysł z macierzanką,jasne,że podpatrzyłam na forum

Grażynko,decyzja o trwałym obrzeżu podjęta została w czasie kiepskiego samopoczucia,uświadomiłam sobie,że kiedyś może nie być już siły na wymianę drewnianych kołeczków

A ta,jak zauważyła Stokrotka,będzie na lata
Tadziu,ja nie chcę tak za bardzo ukrywać tej palisady.Myślę,że jak wdrożę propozycję Zbyszka,będzie ładnie

Czuję,że i Ty nie przepadasz za betonem,jak Basia

A floksik jakiś tam się znajdzie,bo bardzo je lubię,tylko czy dobrze mu tam będzie z małą ilością słońca

?Z tojadu się cieszę,bo chciałam go mieć,ale kupiłam go jako czerwoną ostróżkę

Wyobrażasz sobie z jaką niecierpliwością czekałam na kwitnienie?We wrześniu będę w Warszawie,wstąpię do tej szkółki i zobaczę,czy nadal tak jest
Halinko,musiałaś ostro pędzić i nie zauważyłam

A na drugi raz,to wpadnij,od trasy to tylko kilometr
Pochłonięta jestem przetwarzaniem śliwek,malin,pomidorków koktajlowych,jabłek.Wszystko psuje się w zastraszającym tempie,a szkoda

Wrócę tu,jak będę mogła pokazać zdjęcia