Ewa - Ogród z aniołem
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ewa - Ogród z aniołem
No ja nie umiem się oprzeć, muszę zacząć ćwiczyć, zimą będę ćwiczyć 

- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko z bólem, ale udaje się.
Staram się nie zaharować i żeby rodzina mnie nie znienawidziła moją monotematycznością.
Staram się nie zaharować i żeby rodzina mnie nie znienawidziła moją monotematycznością.

- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie bałaś się?ewa_tuli pisze: Dzisiaj w ramach przerwy ogrodowejzwiedziliśmy zamek w Grodźcu.
.
tyle wulkanów ostatnio się uaktywniło, a przecież ten w Grodźcu zamek .... na wulkanie stoi

- iwona0042
Ten zamek na wulkanie
, a gdzie to jest, oj zaciekawiło mnie 

- Ewa_tuli
Iwonko - Dolny Śląsk, pomiędzy Złotoryją a Bolesławcem 

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Witaj Ewo kamyczki super ,ścieżka zazdraszczać...a placki dyniowe muszę spróbować...
a i jeszcze poczytać o Grodźcu
nie znam tego zamczyska...
a i jeszcze poczytać o Grodźcu

- iwona0042
No to ja byłam, w Bolkowie na zamku, wracając z Karpacza i tam niedaleko jeszcze jakiś stał, ale nam już nie po drodze było, szkoda 

- Ewa_tuli
Misiu, Iwonko
W okolicach gdzie mieszkam jest wiele zamków. Jest szlak zamków piastowskich mający około 150 km i na nim chyba 15 zamków i grodów piastowskich. Jest też szlak wygasłych wulkanów (głównie podgórze kaczawskie). Także w wolnym czasie od ogrodu jest co pooglądać.
W okolicach gdzie mieszkam jest wiele zamków. Jest szlak zamków piastowskich mający około 150 km i na nim chyba 15 zamków i grodów piastowskich. Jest też szlak wygasłych wulkanów (głównie podgórze kaczawskie). Także w wolnym czasie od ogrodu jest co pooglądać.
- any57
aż mnie kusi sprawdzić listy biegaczy .... szlakiem wygasłych wulkanów -czy czasem Ciebie tam nie poniosło ..... kamieniom dajesz radę, to i w biegu ekstremalnym .....ewa_tuli pisze: Jest też szlak wygasłych wulkanów

siostrzenica trasę pokonała w 2,5 godz, - oglądałem jej zdjęcia z trasy ..... mnie nie namówią

- Ewa_tuli
Nie Any, w biegu nie uczestniczyłam, ale zdjęcia też oglądałam...ekstremalna trasa.
Podobało mi się przebieganie przez starą nyskę i przebrnięcie przez rzekę. Super.
Podobało mi się przebieganie przez starą nyskę i przebrnięcie przez rzekę. Super.

- any57
znam to Ewo dokładnie - moja zakręcona siostrzenica corocznie tapla się w błocie Złotoryii, a do tego corocznie w Lublińcu katuje się w Biegu Katorżnika pod okiem gen. Polko .... zakręcona wariatka i nigdy się nie poddała - zawsze biegi ukończyła 

- Ewa_tuli
Any, mieszkałam przez 10 lat w Złotoryi, ale brakowało mi ogrodu stąd zmiana.
Z Twojej siostrzenicy możesz być dumny, bo trasa jest naprawdę ciężka i nie liczy się wygrana tylko kto dotrwa do końca.
Jeżeli ona dobiega do końca to pokłony ode mnie dla niej. Super dziewucha. Takie lubię, bo kiedyś też taka byłam.
Z Twojej siostrzenicy możesz być dumny, bo trasa jest naprawdę ciężka i nie liczy się wygrana tylko kto dotrwa do końca.
Jeżeli ona dobiega do końca to pokłony ode mnie dla niej. Super dziewucha. Takie lubię, bo kiedyś też taka byłam.
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
...hmmm bliskie memu
tereny...Złotoryja.Zawsze jadąc do rodzinnego Świeradowa przez nią przejeżdżam...
Any, miałem przyjemność być z gen rez.Polko w Kosevie.On jak się odstresowywał biegał przez 2 a nawet 3 godziny robiąc wielleeeee kilometrów.Po czym jak by nigdy nic wskakiwał na drążek i robił wymyki...Niestety nasza wypaczona armia pozbyła się porządnego generała.Ale to nie to forum więc szaaa:)

Any, miałem przyjemność być z gen rez.Polko w Kosevie.On jak się odstresowywał biegał przez 2 a nawet 3 godziny robiąc wielleeeee kilometrów.Po czym jak by nigdy nic wskakiwał na drążek i robił wymyki...Niestety nasza wypaczona armia pozbyła się porządnego generała.Ale to nie to forum więc szaaa:)
Wielkie zamczysko
My w tym roku wracając znad morza zwiedzaliśmy tylko na Kaszubach skansen i "przewrócony dom" albo dom do góry nogami, polecam, niezły ubaw, chodzi się po prostym a błędnik szaleje
Niesamowite wrażenie 

My w tym roku wracając znad morza zwiedzaliśmy tylko na Kaszubach skansen i "przewrócony dom" albo dom do góry nogami, polecam, niezły ubaw, chodzi się po prostym a błędnik szaleje

Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród