Ogród manenka
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: ogrod manenka
Lucy no ja "zaontraktowanego" to tyż już nie chcę-bić się nie zamierzam 

- manenka71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a ja jutro będę sadzic otrzymane od kolezanki zimowity ,myslalm dzis nad miejscem i wymyslilam ,posadze je w doniczkach bo boje sie ze zjedza mi je nornice wiec wole sie zabezpieczyc
robilam juz przetwory ze sliwek i dzemu sporo zrobilam bo mam 4 drzewka juz ile wydalam kolezankom tych sliwek
mam pytanko CO MOZNA KUPIĆ NA SLUB (MOJ TATA 2 RAZ SIE ZENI)MAJA ONI WSZYSTKO WIEC NIE MAM POMYSLU ?????????????
robilam juz przetwory ze sliwek i dzemu sporo zrobilam bo mam 4 drzewka juz ile wydalam kolezankom tych sliwek
mam pytanko CO MOZNA KUPIĆ NA SLUB (MOJ TATA 2 RAZ SIE ZENI)MAJA ONI WSZYSTKO WIEC NIE MAM POMYSLU ?????????????
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
No, wycieczka może i fajnie, ale chyba dość kosztownie. Może weekend w spa? Czasem można zdobyć jakąś fajną ofertę na zakupach grupowych.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
To będziesz się bawić
Marzenko ja tez cie podziwiam jak Ty to wszystko ogarniasz i jeszcze masz czas na forum

Marzenko ja tez cie podziwiam jak Ty to wszystko ogarniasz i jeszcze masz czas na forum

- manenka71
Dzięki Bozenko za odwiedziny,
wciagło mnie forum mam fajne kolezanki i to jeszcze takie które mnie rozumieja
dla mnie ogladanie Waszych ogrodow to relaks
własnie wrocilam z torunia ,jak wyjechalam o 10 to teraz przyjechalam ,a jestem taka zmeczona
chcialam kupic ksiazki dla syna do 2 klasy liceum i kupilam 1 tylko uzywana ,wole kupic uzywane bo i tak on nie moze nikomu odsprzedac bo pierwszoklasisci teraz ida innym torem nauczania ,szok kupuje ksiazk i wiem ze beda na makulature
wciagło mnie forum mam fajne kolezanki i to jeszcze takie które mnie rozumieja
dla mnie ogladanie Waszych ogrodow to relaks
własnie wrocilam z torunia ,jak wyjechalam o 10 to teraz przyjechalam ,a jestem taka zmeczona
chcialam kupic ksiazki dla syna do 2 klasy liceum i kupilam 1 tylko uzywana ,wole kupic uzywane bo i tak on nie moze nikomu odsprzedac bo pierwszoklasisci teraz ida innym torem nauczania ,szok kupuje ksiazk i wiem ze beda na makulature
-
- 500p
- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Ja też dzisiaj byłam na zakupach (spożywcze), wróciłam z bólem głowy.
Zajrzałam tutaj tylko na chwilkę i idę spać.
Dobranoc.
Zajrzałam tutaj tylko na chwilkę i idę spać.
Dobranoc.
- manenka71
dobranoc Ewo dobrych snow
corka zabrala mi dzieci do siebie i maja tam spac dwie noce ,pierwszy raz dalam maluchy z dala ode mnie na dwa dni ,cicho w domu i tak będę myslała ,no coż musze miec chwile dla siebie
corka zabrala mi dzieci do siebie i maja tam spac dwie noce ,pierwszy raz dalam maluchy z dala ode mnie na dwa dni ,cicho w domu i tak będę myslała ,no coż musze miec chwile dla siebie
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Masz słodkie te maluszki
chociaż dałaś je do córki to i tak będziesz cały czas się o nie bała , tak to już jest .
Dobrej nocki papa

chociaż dałaś je do córki to i tak będziesz cały czas się o nie bała , tak to już jest .
Dobrej nocki papa

- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Marzenko
Możesz napisać gdzie kupiłaś używane podręczniki ?
Jest sklep z takimi podręcznikami ?
Mój syn też idzie do drugiej liceum, twierdzi, ze giełdy podręczników nie będzie.
Straszna kasa pójdzie na książki w tym roku
Możesz napisać gdzie kupiłaś używane podręczniki ?
Jest sklep z takimi podręcznikami ?
Mój syn też idzie do drugiej liceum, twierdzi, ze giełdy podręczników nie będzie.
Straszna kasa pójdzie na książki w tym roku

- manenka71
hej PELU na ulicy strumykowej jest sklep gdzie mozna sprzedac i kupic nowe i uzywane ,napisz jakie ma ksiazki bo mojemu kupilam jedną dopiero a reszte chyba na allegro kupie jak dostane oczywiscie,do jakiej szkoly chodzi do zwyklego liceum ,moj do mundurowego ale we Wroniu kolo Wąbrzezna jest w internacie
- manenka71
a ja dzis sadzilam i sadzilam roslinki ktore dostalam dzis od Stasi
zakupilam je i w bardzo szybkim tempie mialam u siebie a radochy co nie miara teraz tylko na wiosne będę wygladac czy wszystkie przetrwaly
dziekuje Ci STASIU
zdjecie robil nam synus 5 letni na szybkiego stad jakośca to ze spotkania u mnie z Bozenka Smigielska pozdrawiam

a tu paczuszka od Stasi to jedna czesc

a to druga bylo tego duzo

a zasadzilam floksy 4 kolory ,2 jezyczki Daesdemona i przewalskiego,sadziec purpurowy powojnik Helios przetacznik długolistny ,i jezowke purpurowa The King,oraz rojnika czerwonego i gratisik miete ktora jak otworzyłam paczke pachniala że hej
powiedzcie mi czy dobrze zasadzilam sadzca i jezyczki sadziec z tyłu pod siatka a jezyczki z przodu przd nim troszke odchylone na bok

zakupilam je i w bardzo szybkim tempie mialam u siebie a radochy co nie miara teraz tylko na wiosne będę wygladac czy wszystkie przetrwaly
dziekuje Ci STASIU
zdjecie robil nam synus 5 letni na szybkiego stad jakośca to ze spotkania u mnie z Bozenka Smigielska pozdrawiam

a tu paczuszka od Stasi to jedna czesc

a to druga bylo tego duzo

a zasadzilam floksy 4 kolory ,2 jezyczki Daesdemona i przewalskiego,sadziec purpurowy powojnik Helios przetacznik długolistny ,i jezowke purpurowa The King,oraz rojnika czerwonego i gratisik miete ktora jak otworzyłam paczke pachniala że hej
powiedzcie mi czy dobrze zasadzilam sadzca i jezyczki sadziec z tyłu pod siatka a jezyczki z przodu przd nim troszke odchylone na bok

- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Marzenko ale zakupy
Rewelacja
Ja też kupowałam już dwa razy u Stasi i wszystkie roślinki pięknie się zadomowiły u mamy na działce

Ja też kupowałam już dwa razy u Stasi i wszystkie roślinki pięknie się zadomowiły u mamy na działce

- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Języczkę posadż w cieniu.
tak języczki lubią cień i wilgoć
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.