Ogród Azy. cz3
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Azy. cz3
No to jest duży poślizg bo moje anabelki już zielone są ,ale za to masz dłużej kwiaty 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu-to nasadzenia w misie się zmieniają wraz z porą roku lub masz więcej niż jedną misę?Moja niecierpkowa ugoruje,kupiłam niezbyt chętnego do życia nowogwinejskiego tej wiosny i jak zmarniał,a okazało się,że robotnicy w tym roku zaczynają wcześniej niż w zeszłym to następnego już nie kupowałam.Nasturcje i nagietki ogniście udane w tym roku!
U nas burza poranna zamiast zapowiadanej popołudniowej,piszę w przerwie.Ale opad zdecydowanie był potrzebny.
U nas burza poranna zamiast zapowiadanej popołudniowej,piszę w przerwie.Ale opad zdecydowanie był potrzebny.
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Olgo, piękne widoki w ogrodzie, wracam do białych floksów, których brak u mnie, próbowałam, nie udawały się, mam dość suchą ziemię, a w górach, aż się wierzyć nie chce, że taki spokój na Nosalu.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Olgo mam ciągle nadzieję że liliowce ode mnie w przyszłym roku zakwitną wszystkie a do tego pięknie się już rozrosną.
Moja Anabela też ma już zielone kwiaty , wszystkie moje hortensje się już przebarwiają .
No ale u nas wszystko szybciej zakwita.
Moja Anabela też ma już zielone kwiaty , wszystkie moje hortensje się już przebarwiają .
No ale u nas wszystko szybciej zakwita.
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Geniu dziękuję za wizytę w moim ogrodzie, jak przeczytałam coś napisala poleciałam do ogrodu żeby pokazać że ten jeden liliowiec co polubił mój ogród nadal kwitnie.

Ewo miskę mam jedną a w niej różowa róża jest z zeszłego roku, biała nie przetrwała zimy więć dodałam tytoń i lebelię i jakoś razem wyglądają .

Wczoraj przechodziłam przez Lodową Przełęcz i przypominałam sobie jak dawno, dawno temu wracałyśmy tamtędy po noclegu w Terince do domu jeszcze z moją Mamą chyba 1 listopada, było trochę lodu ,ale ścieżka była mniej zniszczona.

Wieczorem wkleję relację w moich górach.
Wszystkim dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie.

Ewo miskę mam jedną a w niej różowa róża jest z zeszłego roku, biała nie przetrwała zimy więć dodałam tytoń i lebelię i jakoś razem wyglądają .

Wczoraj przechodziłam przez Lodową Przełęcz i przypominałam sobie jak dawno, dawno temu wracałyśmy tamtędy po noclegu w Terince do domu jeszcze z moją Mamą chyba 1 listopada, było trochę lodu ,ale ścieżka była mniej zniszczona.

Wieczorem wkleję relację w moich górach.
Wszystkim dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza
MIMOZAMI JESIEŃ SIĘ ZACZYNA

Tak było dziś w ogrodzie, w Zakopanem Jesień: dziś widziałam zawody w powożeniu landami, korowód zespołów folklorystycznych przejdzie ulicami w niedzielę.

Tak było dziś w ogrodzie, w Zakopanem Jesień: dziś widziałam zawody w powożeniu landami, korowód zespołów folklorystycznych przejdzie ulicami w niedzielę.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Olu-tak to było z początkiem listopada i ponad 20 lat temu.
Widziałam,że w Twojej misie jakoś inaczej!Dobrze ten tytoń ozdobny pasuje z różą,a jakie z misy mają widoki!
Nawłocie pięknie miodnie pachną,po drodze między Skałą a Ojcowem jest ich zatrzęsienie.
Widziałam,że w Twojej misie jakoś inaczej!Dobrze ten tytoń ozdobny pasuje z różą,a jakie z misy mają widoki!
Nawłocie pięknie miodnie pachną,po drodze między Skałą a Ojcowem jest ich zatrzęsienie.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
U nas też już wszędzie kwitną nawłocie , jesień już widać wszędzie .
-
- 200p
- Od: 25 cze 2011, o 16:23
Witam
Ogród masz cudowny i ta biel kwiatów. Pięknie się prezentuje, ale nic nie pobije krajobrazów, które Cię otaczają, wręcz bajecznie. Jestem zdecydowanie zwolennikiem Polskich gór bo za naszym morzem nie przepadam

Ogród masz cudowny i ta biel kwiatów. Pięknie się prezentuje, ale nic nie pobije krajobrazów, które Cię otaczają, wręcz bajecznie. Jestem zdecydowanie zwolennikiem Polskich gór bo za naszym morzem nie przepadam

Pozdrawiam Łukasz!
Ogród Łukasza
Ogród Łukasza
- Aza
Ewo moja Mama nie żyje ponad 30 lat, a to musiało być wcześniej, bo lodowa to wysoka przełęcz.
Geniu kwitnie u mnie jak wcześniej pokazywałam nadal jeden liliowiec od Ciebie, no i zakwita powoli ostatnia lilia. Rano było nieco słońca teraz jest pochmurno. Nadal kwitną floksy.

Siadłam do komputera żeby wstawić parę zdjęć z dzisiejszego korowodu 44 festiwalu folkloru ziem górskich tu tylko jedno dla zachęty najbardziej egzotycznego zespołu z Nepalu, parę innych będzie w górach. Dawniej wszystkie koncerty były platne w tym roku tylko dzisiejszy i finałowy w czwartek jest za biletami , ale do robienia zdjęć i tak najlepszy jest korowód, bo jest lepsze świało. Jakies migawki pewnie będą w TV.

Geniu kwitnie u mnie jak wcześniej pokazywałam nadal jeden liliowiec od Ciebie, no i zakwita powoli ostatnia lilia. Rano było nieco słońca teraz jest pochmurno. Nadal kwitną floksy.

Siadłam do komputera żeby wstawić parę zdjęć z dzisiejszego korowodu 44 festiwalu folkloru ziem górskich tu tylko jedno dla zachęty najbardziej egzotycznego zespołu z Nepalu, parę innych będzie w górach. Dawniej wszystkie koncerty były platne w tym roku tylko dzisiejszy i finałowy w czwartek jest za biletami , ale do robienia zdjęć i tak najlepszy jest korowód, bo jest lepsze świało. Jakies migawki pewnie będą w TV.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
tak jakbym ja patrzył .... z moim astygmatyzmem - jednym okiem, i drugim okiem .....
ciekawe ujęcie

ciekawe ujęcie
- Aza
Any niestety nie da się na jednym zdjęciu mieć ostrych różyczek miniaturek i Giewontu więc zrobiłam dwa.
W ogrodzie:

ostatnia lilia

i róża

A ja dziś byłam w Chochołowskiej i na Grzesiu.

W ogrodzie:

ostatnia lilia

i róża

A ja dziś byłam w Chochołowskiej i na Grzesiu.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Takie tło dla goryczki, a raczej świecznika (tak mówią beskidzcy górale) jest idealne