Patrząc na Twój ogród ma się wrażenie jak by to było już lato a nie dopiero wiosenka!
Jak zwykle pięknie!
Chyba przez tę dziwną zimę i mokrą wiosnę choroby dopadły tulipany u wielu forumowiczów.
Ja też kilka cebul musiałam już wyrzucić.

kamixsa pisze:Gabrysiu myślałam że ja mam dużo roślin lecz byłam w błędzie podziwiam cię jak ty to wszystko pięknie skomponowałaś kolorystycznie gratuluję
Karolku, wpraszaj się kiedy chcesz !k-c pisze:nie musisz zapraszać :P tu jest tak pięknie i miło że sam się wproszę :PGabriela pisze:Karolku, i cóż ja mam Ci powiedzieć ?k-c pisze:Gabrysiu Gabrysiu ...... jak zwykle zachwycasz pięknem u urodą kwiatów
Jeśli Ci się podoba, to mi pozostaje tylko zaprosić Cię znowu na moją działeczkę i podziękować za pochwały :oops
Dorota T. pisze:Napasłam swoje oczęta i mogę iść lulu.![]()
Cudne okazy i zdjęcia, jak zwykle.![]()
Pozdrawiam.
grigori24 pisze:Gabi anemon przepiękny zresztą wszystkie fotki jak zawsze na medal.![]()
![]()
Bernadetko, ja nie mam serca zakazywać Ci czegokolwiek.Miiriam pisze:Gabrysiu - ja to powinnam mieć zakaz wchodzenia do twojego ogrodu - bo mnie stąd siłą wyciagnąć nie można![]()
No, ale w końcu trzeba zrobić dziecku kolację - koniec podziwiania na dziś![]()
![]()
![]()
Wiolu, zakwitną i u Ciebie. U mnie tez jeszcze nie wszystkie mają kwiaty.violetta pisze:Cudne roślinki na cudnych fotkach. a u mnie orliki maja dopiero maleńkie pączki.
Anitaaa pisze:Przepiękne roślinki takie zadbane ,najbardziej podoba mi się kokorycz. :P
Anita
Wisienko, dziękuję za gratulacje.Wisienka pisze:Gabi - gratulacje! To już setna stronka!![]()
Patrząc na Twój ogród ma się wrażenie jak by to było już lato a nie dopiero wiosenka!
Jak zwykle pięknie!
Chyba przez tę dziwną zimę i mokrą wiosnę choroby dopadły tulipany u wielu forumowiczów.
Ja też kilka cebul musiałam już wyrzucić.
Moniko, dla Ciebie zdjęcie żeleźniaka robione kilka dni temu.rogalm1 pisze:Gabrysiu ja tak z innej beczki, czy mogłabyś mi pokazać zdjęcie żeleźnika?
to chyba będziesz musiała sama wypić :P bo ja niestety piwa nie pijam ;p innych alkoholi też nie .... już taki jestem dziwny :P już tak mamGabriela pisze:Karolku, wpraszaj się kiedy chcesz !k-c pisze:nie musisz zapraszać :P tu jest tak pięknie i miło że sam się wproszę :PGabriela pisze:Karolku, i cóż ja mam Ci powiedzieć ?k-c pisze:Gabrysiu Gabrysiu ...... jak zwykle zachwycasz pięknem u urodą kwiatów
Jeśli Ci się podoba, to mi pozostaje tylko zaprosić Cię znowu na moją działeczkę i podziękować za pochwały :oops
Mam dla Ciebie zimne
O kurcze, Karolku nie wiedziałamk-c pisze: to chyba będziesz musiała sama wypić :P bo ja niestety piwa nie pijam ;p innych alkoholi też nie .... już taki jestem dziwny :P już tak mam
Witam Halinko w moim ogrodzie.eukomis pisze:Witaj Gabrysiu dzisiaj połaziłam po twoim ogrodzie kwiaty masz cudne, nie mogłam wyjść z twojego ogrodu tyle pięknych kwiatów nawet takich których nie znam, a myślałam, że znam tak dużo nazw. Gabrysiu powiedz mi jak nazywa się roślinka u ciebie na którymś zdjęciu widziałam biało kwitnie takie dzwoneczkii liście ma jakby plisowane bo ja chyba ją mam ale mi nie kwitnie i nie wiem jak się nazywa. Gabrysiu Ty chyba swoje kwiaty podgrzewasz bo u ciebie te same mają już pąki a u mnie pączków jeszcz nie widać, twój gorejący krzew już ma pąki a mój jeszcze, ja swojego przesadzałam w tamtym roku i chyba mi nie zakwitnie. Bardzo mi się podoba u Ciebie często jestem u Ciebie i podglądam Cię przez płot i widzę jak Ty tym swoim kwiatuszkom dogadzasz. Pozdrawiam Halina.