Czy nie myślałam nad tym aby zbudować oczko wodne, masz dużo przestrzeni woda w ogrodzie daje dużo radości

Hej Rewi - dzięki za wizytę hm oczko wodne fajna sprawa ale oprócz ogrodu do zagospodarowania mam też 3 dzieci - w tym 3 i 6 latka plus psa, który uwielbia wodę - więc raczej nierealne, nie mam też za dużo czasu na to wszystko więc lekko nie jest.Rewi pisze:Witam
Czy nie myślałam nad tym aby zbudować oczko wodne, masz dużo przestrzeni woda w ogrodzie daje dużo radości
lepiej żurawkowe szczepki wsadź w doniczkę.mocno ugnieć wokół niej ziemię podlej,postaw gdzieś w cieniumaliola pisze:Witam w sobotni wieczórPoniżej moje dzisiejsze "dzieło", napracowałam się ale moim zdaniem było warto. Nareszcie coś ruszyło do przodu. Dzisiejszy dzień spędziłam cały na ogrodowo - rano razem z M zrobiliśmy objazd ogrodniczych i innych tematycznych. Na targu kupiłam dwa fioletowe wrzosy - poszły na razie do skrzynki. A potem natrafiłam na prawdziwy skarb - punkt sprzedaży różnych kamieni i innych żwirków. Później jeszcze wizyta w ogrodniczym - efekt 3 piękne bordowe żurawki, jedna to chyba marmelade czy jakoś tak. W efekcie powstała taka rabata:
o w tle widać nawet autorkę tego dzieła...
z żurawek udało mi się nawet pobrać odszczepki, wstawiłam do wody, myślę,że się ukorzenią.