Ogród violetty
ooo widzę że zakupy się udały, czekam na zdjęcia warzywniaczka 

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
Glicynia zajefajna... ja mam pierwszy rok dopiero zobaczymy po jakim czasie doczekam się kwiatów ;))
A co imienia i płci nie spodziewasz się ?? Ja od początku chciałam chłopca i od połowy byłam pewna że to chłopiec .. nawet mnie lekarz nabrał gdy urosizłam że to dziewczynka a ja nie wierzyłam i mówiłam że nie możliwe .. bo rozmawiam od kilku miesięcy z synkiem ;>
No i miałam rację hihihihi ... Trzymam kciuki i pochwal się potem od razu ;))
Całuski i papa na razie ;))
A co imienia i płci nie spodziewasz się ?? Ja od początku chciałam chłopca i od połowy byłam pewna że to chłopiec .. nawet mnie lekarz nabrał gdy urosizłam że to dziewczynka a ja nie wierzyłam i mówiłam że nie możliwe .. bo rozmawiam od kilku miesięcy z synkiem ;>
No i miałam rację hihihihi ... Trzymam kciuki i pochwal się potem od razu ;))
Całuski i papa na razie ;))
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu, dziękuję za odwiedzinki. Mam tylko dwa zdjęcia z warzywniaczka i to na dodatek tylko jego częsci, ale zaraz wkleję.
A cidantero, oczywiście wiem i jaka płec i jakie imię, ale wolę sie juz pochwalic po fakcie. Czekaj cierpliwie, bo ja to już czekam troche niecierpliwie na finał. Jest mi już za cięęęęzkoooo
anitko, mnie sie jakoś udało z tą glicynią, mimo że mam ją dopiero dwie zimy, ona już zakwitła i widze , że ładnie zaczyna sie rozkrzewiać. sama nie sądziłam , że tak szybko doczekać sie pierwszych kwiatków.
A teraz obiecane zdjecia mojego małego warzywniaczka (części)

A cidantero, oczywiście wiem i jaka płec i jakie imię, ale wolę sie juz pochwalic po fakcie. Czekaj cierpliwie, bo ja to już czekam troche niecierpliwie na finał. Jest mi już za cięęęęzkoooo

anitko, mnie sie jakoś udało z tą glicynią, mimo że mam ją dopiero dwie zimy, ona już zakwitła i widze , że ładnie zaczyna sie rozkrzewiać. sama nie sądziłam , że tak szybko doczekać sie pierwszych kwiatków.
A teraz obiecane zdjecia mojego małego warzywniaczka (części)

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Muszę Wiolu pogratulować warzywniaczka. Grządeczki pięknie wypielone, bez śladu chwaściku - tylko pogratulować
Ja w tym roku mam straszne opóźnienia w warzywniku. Wczoraj dopiero kończyłam sianie buraczków, fasolki szparagowej i ogórków. Teraz muszę jeszcze posadzić pory, selery, różne rodzaje kapust pomidory i paprykę. Tyle jeszcze mam roboty i naprawdę nie wiem kiedy ja się wyrobię. Mąż ciągle pracuje a ja z małym dzieckiem niewiele mogę zrobić. Za nic jednak nie odpuszczę. Muszę mieć swoje warzywa bo chyba bym zwariowała, gdybym musiała latać co chwila na zieleniak i kupować te wypędzone i pozbawione smaku ''warzywa''.
aha, muszę pochwalić pigwowca i weigelę

Ja w tym roku mam straszne opóźnienia w warzywniku. Wczoraj dopiero kończyłam sianie buraczków, fasolki szparagowej i ogórków. Teraz muszę jeszcze posadzić pory, selery, różne rodzaje kapust pomidory i paprykę. Tyle jeszcze mam roboty i naprawdę nie wiem kiedy ja się wyrobię. Mąż ciągle pracuje a ja z małym dzieckiem niewiele mogę zrobić. Za nic jednak nie odpuszczę. Muszę mieć swoje warzywa bo chyba bym zwariowała, gdybym musiała latać co chwila na zieleniak i kupować te wypędzone i pozbawione smaku ''warzywa''.
aha, muszę pochwalić pigwowca i weigelę

- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki wiolu.Taki wypielony warzywniak to ma Dzięki swojej babci, Która mieszka niedaleko i sama podjęła się tej pracy. A siał i sadził wszystko w ogródeczku mój mąż. Ja w tym roku sie nie dotykałam do ogródka. Brak formy
(wiadomo z jakiej przyczyny).
Wczoraj jeszcze męzulek posiał ogóreczki, truskawki kwitną jak szalone, porzeczki tez obrodziły i agrest.

Wczoraj jeszcze męzulek posiał ogóreczki, truskawki kwitną jak szalone, porzeczki tez obrodziły i agrest.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Warzywniaczek tak smakowity, że zgłodniałam i idę na kanapkę z pomidorem i cebulką.
:P

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pokaż Violetko, pokaż....
Tak bardzo lubię u Ciebie spacerować i podglądać, choć nie zawsze się melduję.
:P

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki