Stasiu kolor rózyczki na ostatnim zdjęciu bardzo mi sie podoba.Czy znasz jej imię
Ładne astry peoniowe.Ja niestety w tym roku nie mam astrów .Niby siałam, ale zamiast astrów wzeszła balsamina i trzy cynie
Witaj Tajeczko zbliża się jesień to teraz najwięcej kolorów w ogrodzie
wilczomlecz białobrzegi jest ładny ale jednak lubi wilgoć w tym roku
często pada i wyrósł jak szalony.
Jadziu tą różyczkę kupiłam o nazwie Monika ale już mi mówili że to nie
ona i jak mam się nauczyć co jest co .Masz chyba ślimory bo podobno one lubią języczki
ja nie mam ślimorów to i liście całe .Jadziu ja mam słonecznik wariegata pokazywałam go wcześniej
jeszcze wkoło pełno siewek
Ewuś już zajrzałam ja w końcu zgłupiałam co to jest
Marzenko jak się rozrosną to będą powtarzały
Grażynko kupiłam tą różę o nazwie Monika ale już mnie wyprostowano że to nie Monika
i bądż tu mądry i pisz wiersze
Zosiu z tego co wiem to sasanki nie bardzo lubią wilgoć no nie całkiem sucho ale znoszą suszę
u mnie też wszystkie nie kwitną tylko gdzie nie gdzie pojawia się kwiatek
Stasiu to na pierwszym zdjęciu co to ?Chyba będę musiała Ciebie odwiedzić z dużą podróżną torbą
U mnie dzisiaj zakwitł ponownie rododendron fioletowy .
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Stasiu ,ale masz ciekawą roślinkę domową .Cóż to ?
Ale masz piękne wrzosy i tyle różnych odmian .U mnie cos za mało zaciszne miejsce miały i zimy nie przetrwały
Grażynko to _aeschynantus_ tak go nazywają na forum bo prawdziwa nazwa bardzo
skomplikowana nie potrafię powtórzyć.
A zapraszam Cię nawet z torbą podróżną będzie mi bardzo miło
Andrzejku wrzosy przykrywałam na zimę i jakoś dały radę a roślinka to _aeschynantus_
Stasiu, czy Twój słoneczniczek 'Variegata' to ten sam, co mój? (Potem usunę zdjęcie)
Dostałem w tym roku siewki ubiorka letniego. Mam nadzieję, że też się będzie ładnie rozsiewać.
Stasiu spójrz na tę czy to nie aby ta Twoja Monica http://www.rosebook.ru/roses/gallery/folklore/ .Pod spodem masz 1,2,3 i klikając na te cyferki otwierają Ci sie następne stronki do przeglądania