WITAM WSZYSTKICH MIŁYCH GOŚCI .Wczoraj czułam sie fan fatal co chwilkę leżałam w łożu ,więc nie gniewajcie sie ,że zaraz nie odpisałam
MAŁGOSIU a i owszem to cudo ta Barcarole i każdy kto ja ma na pewno go oczaruje .Warta zakupu
TOSIA no tak z takimi ilościami roślin jakie mamy to na pewno szłoby założyć szkółkę

tylko kto by od nas kupował
STASIU no powiedz co robić z nadwyżkami roślin a ogródki jednak nie sa z gumy a szkodaaaaa

Na razie mamy jeszcze energię ,ale ciekawe na jak długo nam jej starczy
IZULKO przecież Barcarole to piękność i jeśli chcesz to ta druga kupowana wiosna jako czarna będzie Twoja razem z Maritimem

Bordurka warta zakupu bo to niziutka róża dorasta jakieś 80 cm
MARYSIU Austinek był w ubiegłym roku przesadzany w trakcie sezonu chyba w lipcu i popatrz jak sie opamiętał na nowym miejscu .Wypuścił długaśnego pęda z kwiatami na końcu
ANUŚ ona jest do kupienia u Starkla ,bo stamtąd ją mam
PIOTRZE miło Cię gościć u siebie
GRAŻYNKO może lepiej wiosną kupić krzaczki ,bo mają cały sezon na rozbudowę korzeni .We wrześniu posadzone to raczej mają małe szanse na przetrwanie .Moje posadzone we wrześniu niestety padły , już we wrześniu zaczęły krążyć soki a potem przyszła zima więc poszły na 1 ogień .Barcarole ma aksamitne płatki No chyba ,że posadzisz z gołymi korzeniami pod koniec pażdziernika