Początek ogrodu Marzeny
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Początek ogrodu Marzeny
Czasu brakuje,doba powinna być dłuższa.U mnie kłopoty na całego,pękł nam komin i walczymy z pracami.Problem polega na tym że czasu mało żeby wszystko ogarnąć.Nie dość że mam komin do postawienia na nowo to jeszcze remont i zrywanie paskudnej czarnej mazie w 2 pokojach i na zewnątrz domu.Nie mogę tego ogarnąć,dom działka,troje dzieciaczków i ta nieszczęsna budowa. Jestem już u kresu sił.Mój M też już ledwo zipie,mam nadzieję że jakoś dotrwamy do końca.
Pozdrawiam Was Wszystkich i dziękuję że mnie odwiedzacie.
Pozdrawiam Was Wszystkich i dziękuję że mnie odwiedzacie.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Ojojoj, to się porobiło ....
trzymam kciuki za jak najszybszy koniec kłopotów.

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wiem coś o nieszczęściach. Najczęściej chodzą parami.
Trzymam kciuki za poprawę
Trzymam kciuki za poprawę
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko, nie pamiętam w jakim wieku masz dzieci, ale chyba choć jedno łapie się na placówkę przedszkolną czy szkolną, to jesienią powinno być Ci lżej
Nas też czeka murowanie kominu od nowa i też grzebiemy się w przebudowie, więc wiem doskonale, jak musi Ci czasu i sił brakować...trzymam kciuki, żeby dobrego humoru przynajmniej nie zabraklo, bo z nim idzie przetrzymać najgorsze perypetie 

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
To mocno trzymamy kciuki
Powodzenia

Powodzenia
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Marzenko,przywędrowałam do ciebie z rewizyta,a tu gospodynię wywiało.
-
Witaj Małgoś.
Wywiało mnie i to dawno. Ten roczek był dla mnie bardzo ciężki finansowo i nerwowo.Latałam od jednego urzędu do drugiego i nikt nie wiedział jak nam pomóc.Mamy pogięte przepisy i urzędnicy sami ich nie znają.
Wywiało mnie i to dawno. Ten roczek był dla mnie bardzo ciężki finansowo i nerwowo.Latałam od jednego urzędu do drugiego i nikt nie wiedział jak nam pomóc.Mamy pogięte przepisy i urzędnicy sami ich nie znają.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Marzenko,jak po świetach?Stary rok kończy sie ,miejmy nadzieję,że następny bedzie lepszy.
Marzenko, już dawno prześledziłam Twój wątek i czekam niecierpliwie na Twój powrót. Oby 2013 był lepszy!
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Marzenko
po tym , co tu przeczytałam, życzę Ci spokojnego roku w ogrodzie i z nami na forum.
Już chyba wszystkie plagi Was dopadły i teraz powinno już być spokojnie.

Już chyba wszystkie plagi Was dopadły i teraz powinno już być spokojnie.

- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Też myślę że po takim kiepskim roku nowy będzie lepszy ,najważniejsze aby wam zdrowie dopisywało ..
Już niedługo wiosna a z nią nowa nadzieja na piękne ogrody w których nie tylko się pracuje ale i odpoczywa .. Życzę ci dużo zdrowia i spełnienia wszystkich życzeń składanych w Nowym Roku ..
Już niedługo wiosna a z nią nowa nadzieja na piękne ogrody w których nie tylko się pracuje ale i odpoczywa .. Życzę ci dużo zdrowia i spełnienia wszystkich życzeń składanych w Nowym Roku ..
-
Dzięki dziewczyny za odwiedziny i miłe słowa otuchy.
Jak na razie powoli ruszamy do przodu, i nie zapeszając wszystko się pomału zaczyna się klarować. Jesteśmy dobrej myśli że wyjdziemy już na prostą. Początek roku zaczął się tym że zaczęłam nową pracę- jestem pracownikiem poczty u mnie na miejscu. Odprowadzam dzieci do przedszkola i w 3 minutki jestem już w pracy. Mam nadzieję że ten rok będzie dużo lepszy od poprzedniego czego Wam serdecznie Wszystkim i sobie życzę.Pozdrawiam.
Jak na razie powoli ruszamy do przodu, i nie zapeszając wszystko się pomału zaczyna się klarować. Jesteśmy dobrej myśli że wyjdziemy już na prostą. Początek roku zaczął się tym że zaczęłam nową pracę- jestem pracownikiem poczty u mnie na miejscu. Odprowadzam dzieci do przedszkola i w 3 minutki jestem już w pracy. Mam nadzieję że ten rok będzie dużo lepszy od poprzedniego czego Wam serdecznie Wszystkim i sobie życzę.Pozdrawiam.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marzenko czyli życzenia się spełniają, a jak jeszcze przyjdzie wiosna to będzie całkiem dobrze 

- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Marzenko, ponieważ zeszły rok był kiepski, ten powinien być lepszy, trzymamy kciuki 

Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4