Aneczko, dziękuję za miłe słowa! Dziś będzie sesja popołudniowa

Hortensje kocham na równi z różami... mają przewagą bezproblemowości i cudownego kwitnienia do późnej jesieni - warto mieć je w ogrodzie!
Luki, witam ponownie i dziękuję za wyróżnienie! Staram się; poniżej trochę kolejnych zdjęć...
Ewuniu, pierwsza wypłata młodego?? a ja myślałam, że skoro
tania siła robocza, to jednak coś - mało, bo mało - zarabia ;-)) Brawo!
Widzę, że masz wszystko w ogrodzie, nawet paprocie... wrzosy też?
Dziś u nas palma
Marzko, za uznanie dziękuję

Nie jestem związana zawodowo ani z fotografią, ani z ogrodnictwem - czysta amatorszczyzna, chociaż obie sfery sprawiają mi dużo przyjemności, więc z tym większą chłonę nowe doświadczenia... Z tymi zdjęciami, to niektóre rzeczy są u mnie kłopotem, np. fotografowanie całych krzaków... właśnie lecę zmienić obiektyw; może się uda, bo z tej serii wszystkie poszły do wirtualnego kosza...
Majutek, u mnie też kicha z weną, tym bardziej dziękuję, że się odezwałaś
Dorciu, cieszę się, że mogę zdjęciami z mojego ogrodu poprawić Ci czasem nastrój
Jadziu, jeszcze kilka ujęć
Red Leonardo dla Ciebie, poniżej

Uwielbiam tę różę!
Jacku, rosa robi cuda roślinom, aż żal że człowiek często przesypia ten moment, albo musi gonić do pracy...
Kasiu, wiesz, że muszę sprawdzić ten poziom elektrolitów... piję sporo kawy, a ona przecież wypłukuje magnez i potas... Dobrze, że Twoje bóle głowy się wyciszyły...
Doris, jeśli chcesz nasiona cleome, to się przypomnij proszę... będzie tego raczej sporo, więc na pewno wystarczy.
MaGorzatko, ależ oczywiście, że pląsam w piżamie i cykam rosiane zdjęcia ;-)
Jula, widzę, że cierpiałyśmy obie na głowę... boszz, myślałam, że oszaleję z bólu... wczoraj jeszcze ćmiło, ale dziś już luz... a u Ciebie?
różne:
róże:
trawy:
miłego popołudnia wszystkim!