Nasze wyzwanie działkowe :)
- ewaidc1198
- 200p
- Od: 21 cze 2006, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Nasze wyzwanie działkowe :)
Osiu! w masce czy bez , po tym błysku w oczkach łatwo poznać co Cię dziś kręci........no działeczka , oczywiście 

- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Leokadio
Jak się napracujesz to odczuwasz w każdym wieku. Ale jeżeli chodzi o działkę to możesz być zmęczona bardzo mocno ,ale jeżeli Masz wsparcie
drugiej osoby (ważne) to będziesz czuć satysfakcję z każdej pracy tam wykonanej i zmęczenie będzie mniejsze.
Krzysztof
Jak się napracujesz to odczuwasz w każdym wieku. Ale jeżeli chodzi o działkę to możesz być zmęczona bardzo mocno ,ale jeżeli Masz wsparcie

Krzysztof
- wiolamanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lodziu
Piorunujące postepy, będę Wam kibicować.Też zaczynałam 10 lat temu od szczerego i wiem,że da się wszystko zrobić
Piorunujące postepy, będę Wam kibicować.Też zaczynałam 10 lat temu od szczerego i wiem,że da się wszystko zrobić

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Lodzia pewnie cały dzień dziś szaleje w ogrodzie , nic nie widać ,nic nie słychać ...pochwal się co zrobiłaś 

- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Kontakt:
Ogromne wyzwanie ale wierzę, ze Wam się uda. Najważniejsze, że razem działacie i jak widać super Wam idzie. Powalające zmiany. Będę podglądać - bardzo jestem ciekawa kolejnych zmian
My także mam działkę pierwszy sezon i z dwójką małych dzieciątek walczymy o wygląd naszego kawałka zielonego poletka
Wiem jaki to trud - gratuluję!

Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Pewnie padliście po zmaganiach na działce bo jest pogoda i wykorzystujecie ja na prace ale trochę wyluzujcie ,bo tak jak pisałam u siebie że z ogrodu też trzeba korzystać z przyjemności 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Lodziu, Elama racje , trzeba też mieć czas przysiąść przy kiełbasce z piwkiem i spojrzeć na całość z dystansem , kości mniej bolą i perspektywa się zmienia i radość człowiek odczuwa coraz większa i w nałóg pomału popada i jest fajnie.
- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Kontakt:
czas na przyjemności musi się znaleźć ale z drugiej strony pierwszy rok to największy zapał, najwięcej mozna zdziałać 

Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Faktycznie jak pisze Marta, idziecie jak burza! Topsin jest dobry ja jeszcze używam Amistar 250 
Pokaż jakieś zdjęcia

Pokaż jakieś zdjęcia

- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
kochani dzisiaj wieczorkiem pochwalę się co zrobiliśmy wczoraj i wszystkim odpisze
dzięki że zaglądacie
po prostu jesteście niesamowici
teraz niestety nie mam czasu za bardzo, bo zaraz jedziemy cała rodzinką i ze znajomymi do Rybnika do Dino parku i może zahaczymy bajkową krainę, niech się dzieciaki trochę rozerwą
życzę Wam miłej niedzieli 

Witaj......
przejrzałam wszystko i jestem pod wielkim wrażeniem.... dużo pracy, mnóstwo czasu już wam pochłonęła działeczka ale idziecie jak piorun...... GRATULACJE! Wszystko nabiera już jakiegoś ładu
Z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy 
Ja swoją działeczką pochwalę się jak już będzie ogrodzona
Pokaże fotki z marca i dla porównania obecne. Trzymam za Ciebie kciuki i przy okazji patrząc na Ciebie motywuję się jeszcze bardziej
Pozdrawiam
przejrzałam wszystko i jestem pod wielkim wrażeniem.... dużo pracy, mnóstwo czasu już wam pochłonęła działeczka ale idziecie jak piorun...... GRATULACJE! Wszystko nabiera już jakiegoś ładu

Ja swoją działeczką pochwalę się jak już będzie ogrodzona

Pozdrawiam

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Ludziu życzę z całego serca udanej wyprawy, a tak przy okazji, jestem szczęściarą że do Ciebie zawitałam , kapustkę jeszcze dziś wysiewam i czekam na efekty . Dopiero zaczynasz a już radzisz sobie świetnie i innym jesteś przydatna z wiedzą .Serdeczne dzięki.
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
Ok mam chwilkę aby wstawić zdjęcia z wczoraj
wczoraj od 16:00 robiliśmy podłogę w narzędziówce. Nie było jej, była sama ziemia, i na butach wnosiliśmy nasiona chwastów które radziły sobie świetnie nawet praktycznie bez światła i rosły gdzie nie gdzie wewnątrz
a tak poza nimi to tylko piach i pył był

przywieźliśmy stare zdjęte panele i z nich ułożyliśmy nową podłogę na deskach poukładanych w odstępie około 20 cm, przykręciliśmy je wkrętami, a żeby wkręty nie wystawały to w miejscu główki wkręta lekko nawiercone wiertłem aby główka się chowała i nie haczyła. Nie jest to jakieś profesjonalne wykonanie no ale moim zdaniem niebo, a ziemia
zresztą sami oceńcie.

w wolnej chwili wpadnę i do Ciebie
as1112 - byłam i u ciebie wczoraj przed snem nie miałam już siły nic napisać ale ja byłam też pod ogromnym wrażeniem Waszych postępów
i domek i ścieżka i miejsca pod rabaty
też będę zaglądać na pewno do Was
agrafka - oj pochwal się, pochwal
czekam z niecierpliwością
Tacca cieszę się że mogłam pomóc
Pozdrawiam 

przywieźliśmy stare zdjęte panele i z nich ułożyliśmy nową podłogę na deskach poukładanych w odstępie około 20 cm, przykręciliśmy je wkrętami, a żeby wkręty nie wystawały to w miejscu główki wkręta lekko nawiercone wiertłem aby główka się chowała i nie haczyła. Nie jest to jakieś profesjonalne wykonanie no ale moim zdaniem niebo, a ziemia

Cieszę się że zajrzałaś do Naswiolamanka pisze:Lodziu

as1112 - byłam i u ciebie wczoraj przed snem nie miałam już siły nic napisać ale ja byłam też pod ogromnym wrażeniem Waszych postępów

agrafka - oj pochwal się, pochwal

Tacca cieszę się że mogłam pomóc

- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
HA i profesjonalista by się takiej podłogi nie powstydził - rewelacja !!!
U siebie w mieszkaniu położyłem całą podłogę z desek ma już 20 lat więc wiem co mówię !!
Krzysztof

U siebie w mieszkaniu położyłem całą podłogę z desek ma już 20 lat więc wiem co mówię !!

Krzysztof
- PiotrekP
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Panele pod wpływem wilgoci gleby zaczną pęcznieć i będą się rozrywać jak papier