Mój ogród - grazyna45
- grazyna45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam Cie Zuziu! Ale sie spotkaly milosniczki zieleni i kamieni--piekny twoj ogrod,zauwazylam funkie,tez je lubie i poszukuje -na razie mam dwa rodzaje--krzewy masz piekne,kwiaty cudowne,ja mnostwo kwiatow rozmnazam samodzielnie,tak jak i krzewy-trzmieliny,bukszpany,forsycje,wierzby a nawet iglaki itp.Lubie ten piekny maj-pozdrawiam,jeszcze do Ciebie zajrze pa
Oj, Grażynko masz niesamowity zmysł estetyczny. Otoczenie tarasu i ścieżek jest suuuper!!!!! Powiedz czy te otoczaki zalewasz jakimś spoiwem? Ja też zamiast kory zastosowałam otoczaki ale to początki mojej działalności. Nie mam pomysłu na otoczenie tarasu
Chyba zgapię od Ciebie, sooory!
Serdecznie pozdrawiam.

Serdecznie pozdrawiam.
Pozdrowionka
- grazyna45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Szpilko! witam serdecznie i dziekuje za uznanie dla mnie.Prosze bardzo sciagaj ode mnie i uciesze sie ,gdy zobacze twoj taras--na czarna ziemie kłade czarna włoknine ,zeby nie przerastały chwasty,a wtedy juz tylko przyjemnosc ukladania kamieni i na tym koniec.jeśli chcesz pomiedzy kamienie cos wkomponowac to ja robilam to na koniec,delikatnie nacinalam włoknine i wsadzalam roslinki.Kamieni niczym nie zalewalam,bo to straciloby efekt naturalnosci-pozdrawiam-milego dnia

kilka kolejnych fotek mojego ogrodu

kilka kolejnych fotek mojego ogrodu
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
-
- 500p
-
- 500p