Marzko, 7st to gruba przesada! nie jesteśmy przygotowani na takie chłody! Przecież lato trwa jeszcze ponad miesiąc; niech wraca ciepełko, a nawet upały...
Zastanawiam się nad wrzosami w pobliżu brzóz... u mnie ze względu na łapczywość brzóz (woda, składniki mineralne), w ich okolicach średnio cokolwiek rośnie, ale samo środowisko wrzosom jak najbardziej powinno odpowiadać... trzeba po prostu bardziej o nie zadbać.
Modrzewie mam trzy, a ten, którego szyszeczki widać na zdjęciu, posadzony jest wśród hortensji...
Kasiu, zimnica, a na dodatek senność - to mnie dziś dobija ;-) kawa nie pomaga, więc już od wielu godzin myślę o drzemce ;-) Chyba rozpalę w kominku i ...
Ewcia, tu nie pada, ale jest pochmurno i jakoś tak jesiennie... może na zewnątrz jest ciepło, ale siedząc od rana w sali konf., nie jestem w stanie tego zaznać... Jeszcze trochę i do domu.
O tym prosie słyszę już od którejś osoby - muszę sprawdzić, czy do mnie by się nadało
Kasiu, zazdroszczę słonecznej aury

odwdzięczać się nie musisz, ale z siewką hibiscusa chętnie spróbuję... czy to do gruntu się wsadza czy trzeba przechowywać w domu?
Dominiko, dokładnie - ja też chcę powrotu upałów!